Cristian Buican a demisionat din funcția de președinte al PNL Vâlcea! Bâzâc, Stănculescu, Popescu și Andreianu i-au urmat exemplul!

luni, 19 decembrie 2016

buican-bulacu

Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a făcut un gest de onoare și la ultima ședință de conducere a organizației județene și-a depus demisia. Buican și-a recunoscut înfrângerea în elegerile parlamentare și a declarat că lasă locul liber unui alt liberal pentru a coordona reconstrucția organizației județene. Pentru gestul său Buican a fost aplaudat la scenă deschisă de toți colegii prezenți la ședință. Buican a mai adăgat că în ultimele zile a fost ros de remușcări profunde pentru că a pierdut la modul dezastruos alegerile parlamentare. De asemnea, în aceeași ședință, și-au anunțat demisiile din toate funcțiile deținute în partid și următorii: Ion Bâzâc, Victor Stănculescu, Victor Popescu și Mihaela Andreianu PNL Vâlcea are șansa acum să renască asemenea Păsării Phoenix! Felicitări Buican! Le-ai face bine așa liberalilor și… vâlcenilor!

Agenția LOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Cristian Buican a demisionat din funcția de președinte al PNL Vâlcea! Bâzâc, Stănculescu, Popescu și Andreianu i-au urmat exemplul!”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe