CONSTANTIN RĂDULESCU: SE MODERNIZEAZĂ MATERNITATEA ŞI SPITALUL VECHI

miercuri, 7 decembrie 2016

• CJ Vâlcea a demarat procedura de întocmire a proiectelor pentru obţinerea finanţării

În cadrul ședinței Comitetului de Monitorizare al Programului Operaţional Regional, organizată la sfârșitul lunii noiembrie 2016, au fost aprobate criteriile de selecție pentru proiectele ce vizează reabilitarea termică a clădirilor publice.
Ca urmare a propunerilor formulate de Consiliul Județean Vâlcea, Ghidul Solicitantului va fi modificat, în sensul includerii în program și a clădirilor din zona de protecție a monumentelor istorice.
În acest context, au fost inițiate demersurile pentru elaborarea studiilor și expertizelor tehnice de specialitate pentru depunerea, spre finanțare nerambursabilă, a proiectului Reabilitarea termică a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea – Clădire strada Remus Bellu nr. 3 (Spitalul Județean de Obstetrică - Ginecologie) și Clădire Strada General Magheru nr. 54 (Spitalul nr. 2).
În paralel cu acest obiectiv, au fost întreprinse deja măsuri pentru pregătirea, depunerea și obținerea finanțării nerambursabile pentru un alt proiect de anvergură, respectiv Modernizarea, extinderea și dotarea ambulatoriului și Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.
„Ne-am apucat de lucru la aceste proiecte, care vin ca o continuare a eforturilor sistematice pe care Consiliul Județean Vâlcea le-a desfășurat, de-a lungul timpului, pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii de sănătate din județul Vâlcea.
Sper ca, prin aceste demersuri, să mişcăm lucrurile în acest sector destul de sensibil, astfel încât sistemul de sănătate din judeţul Vâlcea să devină, într-un viitor cât mai apropiat, unul modern şi performant”.
Constantin Rădulescu
PREŞEDINTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe