BREAKING NEWS! Senatorul liberal Adrănel Cotescu: NU VOTEZ PNL LA VÂLCEA! PSD are cel mai bun Program de Guvernare!

vineri, 9 decembrie 2016

Întrebat care este opțiunea sa la alegerile din 11 decembrie 2016, senatorul PNL Adrănel Cotescu ne-a declarat în EXCLUSIVITATE:

Dacă aș vota la Vâlcea, sigur nu aș vota cu PNL! Eu sunt nemulțumit de PNL în forma actuală. Ideea ar fi că Programul PSD-ului este singurul de votat, este cel mai bun program, atât pentru inițiativa privată, cât și pentru bugetari: funcționari, profesori, medici. Pot să dau multe exemple, faptul că microîntreprinderile au cotă forfetară până la 500.000 euro, toți micii întreprinzători vor ieși la suprafață și vor declara veniturile, se micșorează evaziunea fiscală. Chiar și profesiile liberale sunt avantajate. Eu ce să votez? Programul lui Cioloș? Liberalii nu au program, nu au prim ministru! Sunt încă membru PNL. Din păcate este o mare problemă cu partidul acum, eu sunt penelist din familie și sunt foarte afectat. De ce nu votez PNL? Pentru că PNL la Vâlcea nu poate să fie reprezentat de Bulacu și de PDL-ul ăsta slab prost, pentru că există și PDL deștept pe care l-au împins ei către alte partide. Nu prea sunt peneliști pe lista de candidați a PNL Vâlcea. PNL nu poate să fie reprezentat de PRM pentru că Victor Stănculescu rămâne peremist, nu are maniere, trebuie să fii puțin boier, în sens pozitiv, ca să mergi în Parlament.  Voi vorbi mai multe după alegeri, nu vreau să dea vina pe mine. PNL va avea nevoie de niște clarificări. Se va pierde numele PNL, un nume, o istorie.

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “BREAKING NEWS! Senatorul liberal Adrănel Cotescu: NU VOTEZ PNL LA VÂLCEA! PSD are cel mai bun Program de Guvernare!”

  1. Rusinos, un lider liberal sa poata sa-si exprime neputinta dupa ce cativa ani a beneficiat de aceasta functie si probabil, v-a beneficia si de o pensie nesimtita!

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe