Acţiune social caritabilă a Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

miercuri, 21 decembrie 2016

 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Sala Iosif Episcopul a Centrului Cultural Sfântul Calinic de la Cernica al Arhiepiscopiei Râmnicului, marti, 20 decembrie 2016, Liga Femeilor Creştin Ortodoxe din Vâlcea a organizat o amplă acţiune social-caritabilă în cadrul căreia au oferit ajutoare constând în alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte, dulciuri şi jucării la peste 250 de familii defavorizate din judetul Vâlcea.

Acţiunea a fost organizată de membrele voluntare ale Asociaţiei în colaborare cu Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea prin implicarea doamnei profesoare Veronica Belgun sub atenta coordonare a Părintelui director Mihaiţă Constantin Simion şi a numeroşi oameni cu suflet mare din urbea Râmnicului.

Taina Naşterii Domnului a fost vestită de Corul Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea coordonat de Arh. Dumitru Codruţ Scurtu și de un grup de colindători de la Şcoala Gimnazială Colonie Nuci, coordonat de doamnele profesor Diana Truică, Miroiu Mihaela, Manolache Andreea, Croitoru Andreea în frunte cu domnul director Constantin Mihăescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe