Tupeu maxim! Dumitru Cornoiu latră și mușcă pentru o gălușcă... în Parlament!

marți, 1 noiembrie 2016

Dumitru Cornoiu, fostul prefect de Vâlcea, se crede buricul pământului, valoare internațională, miezul din dodoașcă! Cornoiu are impresia că el a pus rama la tablou, a pus coada la prună și a inventat mersul pe jos! Ce să mai, omul este bazat! Dacă s-ar autoconsulta, nea Cornoiu și-ar da singur diagnosticul de grandomanie în formă accentuată.
Mai nou, ex-prefectul s-a supărat pe sat, adică pe PSD, că nu l-a pus pe el pe lista candidaților la Parlamentul României. Cornoiu a uitat că este (a fost) ani de zile membru UNPR, plecând după prietenul de șprițuri politice, Constantin Mazilu, pentru un ciolan guvernamental pe la București, unde a fost uns mare director la Ministerul Muncii de regretatul (politic vorbind) Gabriel Oprea. Ulterior, același general politic l-a avansat la funcția de prefect pe același domn. Acum, că se apropie alegerile parlamentare, Cornoiu s-a trezit că este de fapt pesedist și vrea pe listă, pe un loc eligibil.
Tupeu, ca să nu spun nesimțire, ieșit din comun! Nenea ăsta se crede bun la toate, cel mai bun, cel mai deștept: și director, și secretar de stat, și prefect, si...deputat! Trimis la plimbare, așa cum era firesc, de conducerea PSD Vâlcea, Cornoiu s-a apucat să-și pună poalele în cap ca și cea mai penală țigancă. A început să-i înjure pe cei care l-au ajutat ani de zile și i-au dat să mânânce cozonaci. A uitat Cornoiu că ani de zile a încasat sinecuri nenumărate tocmai datorită PSD-ului! A uitat cum a încasat miliarde de lei de la CET Govora pentru servicii oarecum fictive! De-acum, scos pe tușă de PSD, Cornoiu vrea să se răzbune (așa crede el) și va candida independent! Daaa, să vedeți câte zeci de mii de voturi va primi!!! Medicamente, medicamente... pentru musiu Cornoiu!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Tupeu maxim! Dumitru Cornoiu latră și mușcă pentru o gălușcă... în Parlament!”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe