Annabella A-Z din 24 noiembrie şi în Horezu

miercuri, 23 noiembrie 2016

Annabella – reţeaua 100% românească aduce clienţilor săi din Horezu, începând de joi, 24 noiembrie 2016, conceptul de magazin Annabella A-Z. Situat pe Strada Tudor Vladimirescu nr. 28, magazinul are o suprafaţă de expunere de 800 mp. şi parcare proprie. “După Râmnicu Vâlcea şi Brezoi, Annbella A-Z, a ajuns şi în Horezu. Ne bucurăm că acum putem să oferim şi clientilor din Horezu o mai bună experienţă de cumpărare, servicii de calitate şi diversitate într-un spaţiu adecvat, construit după standarde moderne de retail. În acelaşi timp, ne mândrim că echipa Annabella are noi membrii, alăturaţi nouă prin locurile de muncă proaspăt create”, a declarat Dan Mutu, director general Annabella.

Annabella A-Z aduce clienţilor din Horezu o gamă mai largă de produse, raioane cu tradiţie, dar mai mari şi mai bine aprovizionate, ca cel de legume şi fructe proaspete sau cel de vinuri; dar şi raioane noi, ca cel de patiserie cu produse proaspăt scoase din cuptor.

Zona de vânzare asistată este una aparte, unică, unde sunteţi aşteptaţi cu o mare varietate de brânzeturi fine, mezeluri şi produse din carne proaspătă.

Annabella Zilnic, marcă proprie Annabella, este prezentă de la conserve de legume şi fructe, lactate şi produse de bază, până la produse de îngrijire a casei, toate la cele mai bune preţuri din gamă.

Annabella A-Z Horezu îşi aşteaptă clienţii de Luni până Sâmbătă între orele 7: 00-22: 00, dar şi Duminică de la 7:00 la 19:00.

Despre Annabella SRL:

Annabella este o reţea modernă de retail, prezentă pe piaţa românească din 1994. Reţeaua cuprinde în prezent 60 de magazine. Cu o tradiţie îndelungata pe piaţa retailerilor din România, Annabella SRL ofera clienţilor săi produse alimentare şi nealimentare de calitate, la cele mai bune preţuri, orientate către nevoile, dorinţele şi sugestiile acestora.  În momentul de faţă, Annabella are peste 800 angajaţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe