|luni, mai 17, 2021
  • Follow Us!

Încă o lovitură pentru Buican! Primarul liberal din Băile Govora: Vă spun sincer că nu știu pe cine o să votez! Niciun parlamentar nu a făcut absolut nimic pentru orașul acesta! 

primar-mateescu-govora

Primarul orașului Băile Govora, Mihai Mateescu, le-a declarat recent reporterilor site-ului pressone.ro:Niciun parlamentar nu a făcut absolut nimic pentru orașul acesta, din 2000, de când sunt eu primar. Principiul meu este să te ajuți singur, pentru că acești oameni, odată ce se văd pe fotolii parlamentare sau europarlamentare, se îmbolnăvesc subit de importanță.

Despre toate culorile vă spun, fără niciun fel de hibă. Nu fac decât să aburească populația asta, care intenționat a fost lăsată în necunoaștere și neinformare, ca să fie ușor manipulată”.

„La nivel de județ, mă îngrozește lista celor care candidează la parlamentare. Sunt oameni care n-au nicio calificare, oameni care au numai gândul de gașcă și familie, oameni care au condamnări.

A fost un dezgust cu formarea USL, eu n-am făcut aici uniune. Fără niciun fel de echivoc vă spun, sunt dezgustat. N-am încredere. O să mă prezint la vot, dar vă spun sincer că nu știu pe cine o să votez”, a spus, ca  un fel de eliberare, primarul Mateescu.

One Response to Încă o lovitură pentru Buican! Primarul liberal din Băile Govora: Vă spun sincer că nu știu pe cine o să votez! Niciun parlamentar nu a făcut absolut nimic pentru orașul acesta!

  1. Gelu

    Pentru o localitate anume nu parlamentarii trebuie sa realizeze ceva, ci PRIMARUL si CONSILIUL LOCAL. Parlamentarii trebuie sa lucreze pentru tara.

     

Leave a Response