Încă o lovitură pentru Buican! Primarul liberal din Băile Govora: Vă spun sincer că nu știu pe cine o să votez! Niciun parlamentar nu a făcut absolut nimic pentru orașul acesta!

luni, 28 noiembrie 2016

Primarul orașului Băile Govora, Mihai Mateescu, le-a declarat recent reporterilor site-ului pressone.ro:Niciun parlamentar nu a făcut absolut nimic pentru orașul acesta, din 2000, de când sunt eu primar. Principiul meu este să te ajuți singur, pentru că acești oameni, odată ce se văd pe fotolii parlamentare sau europarlamentare, se îmbolnăvesc subit de importanță.

Despre toate culorile vă spun, fără niciun fel de hibă. Nu fac decât să aburească populația asta, care intenționat a fost lăsată în necunoaștere și neinformare, ca să fie ușor manipulată”.

„La nivel de județ, mă îngrozește lista celor care candidează la parlamentare. Sunt oameni care n-au nicio calificare, oameni care au numai gândul de gașcă și familie, oameni care au condamnări.

A fost un dezgust cu formarea USL, eu n-am făcut aici uniune. Fără niciun fel de echivoc vă spun, sunt dezgustat. N-am încredere. O să mă prezint la vot, dar vă spun sincer că nu știu pe cine o să votez”, a spus, ca  un fel de eliberare, primarul Mateescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Încă o lovitură pentru Buican! Primarul liberal din Băile Govora: Vă spun sincer că nu știu pe cine o să votez! Niciun parlamentar nu a făcut absolut nimic pentru orașul acesta!”

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe