Vâlcea a scăpat de judecătorul controversat Bogdan Mateescu! Și-a amețit colegii și a fost ales membru în CSM

joi, 27 octombrie 2016

Preşedintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Mihai Bogdan Mateescu, a fost ales în Consiliul Superior al Magistraturii, şedinţa având loc joi, 27 octombrie a.c. Din partea judecătoriilor a mai fost ales în CSM şi Mihai Andrei Balan din partea Judecatoriei Timişoara), numărul de voturi între acesta şi Bogdan Mateescu fiind foarte mic - a scris saptamana.net

Pe locul al treilea în opţiunile electorilor s-a clasat Mihnea Adrian Tănase (Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti).
La nivelul comitetelor electorale locale, 29 de judecatori s-au înscris în cursa pentru ocuparea celor 9 locuri destinate reprezentanţilor instanţelor (ÎCCJ, Curţi de Apel, Tribunale şi Judecătorii).

Din informațiile noastre - de această alegere nu sunt străine cele două instituții de forță, membre ale binomului (SRI - DNA), Mateescu fiind persoana perfectă pentru a le face anumite jocuri. De altfel, Bogdan Mateescu a depus note informative în mai multe dosare instrumentate de DNA, unele destul de tendențioase și subiective!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Vâlcea a scăpat de judecătorul controversat Bogdan Mateescu! Și-a amețit colegii și a fost ales membru în CSM”

  1. Sper sa demonstreze ca , aceasta palarie, nu este prea mare pentru judecatorul liberal valcean. Sper sa nu-l aiba ca model pe Vasilica - adeptul Monicutei. Astept evolutia care sa se vada si in eliminarea coruptiei din Justitia din Romania implicit din cea valceana. Tribunalul Valcea colcaie de judecatori impostori. Vreau sa cred ca vor avea soarta tortionarilor toti banditii din Justitie , cu conditia ca , cei de la virf sa fie corecti , nu sa mimeze corectitudinea. Se aude domnule nou membru CSM?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe