Primarul din Mălaia, Gabriel Ţolea: "Autobuzele zăpezii" vor circula în această iarnă pe Valea Lotrului spre Transalpina Ski Resort

marți, 18 octombrie 2016

Vâlcea: "Autobuzele zăpezii" vor circula în această iarnă pe Valea Lotrului spre Transalpina Ski Resort

Autobuzele zăpezii vor circula din această iarnă dinspre localităţile de pe Valea Lotrului spre domeniul schiabil Transalpina Ski Resort, la propunerea proprietarilor de pensiuni din zonă.

"Proiectul a fost discutat încă de anul trecut pentru a se găsi soluţii să nu se mai facă acele cozi de peste 3 km la pârtie. Să meargă oamenii cu schiurile în spinare sau să nu-şi permită să consume un vin fiert. Mare parte din operatorii din turism, mă refer la proprietarii de pensiuni din Mălaia, şi-au cumpărat microbuze şi autocare şi au venit cu această soluţie pentru turiştii care vin la schi la Voineasa şi se cazează în Mălaia. Astfel vom discuta un grafic de transport astfel încât să fie stabilite ore de descărcare şi urcare a turiştilor de aici spre pârtie. Acestea vor fi cursele zăpezii, un proiect care poate lua şi turişti din Voineasa", a declarat marţi, pentru AGERPRES, primarul din Mălaia, Gabriel Ţolea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe