Președintele Rădulescu: Au fost finalizate lucrările la Spitalul Județean de Urgență!

duminică, 23 octombrie 2016

 

Constantin Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea:

A PARTICIPAT LA LUCRĂRILE COMISIEI DE RECEPȚIE LA TERMINAREA LUCRĂRILOR LA

 ”SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ VÂLCEA”

În prezența membrilor comisiei de recepție și a vicepreședintelui Consiliului Județean Vâlcea, domnului Adrian Bușu, vineri 21 octombrie 2016, cu începere de la orele 11.00, Președintele Consiliului Județean Vâlcea împreună cu cei prezenți, a făcut o evaluare a contractului de lucrări, a contractului de lucrări suplimentare și dotări specifice și a punctat  sintetic toate detaliile care țin de procedurile tehnice și economice ale recepției finale.

 

”Eu îi respect foarte mult și le-am mulțumit tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect. Recepția finală este o procedură care trebuie administrată cu mare atenție și tocmai de aceea am vrut să mă asigur personal că lucrurile sunt în ordine.

Spitalul Județean de Urgență Vâlcea trebuie să fie o unitate modernă, care să ofere condiții bune și siguranță pacienților care ajung aici. Vom continua să identificăm surse de finanțare pentru modernizarea unităților medicale din județul nostru.” - Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

Compartimentul Comunicare şi Relaţii Publice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Președintele Rădulescu: Au fost finalizate lucrările la Spitalul Județean de Urgență!”

  1. […] Constantin Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea: A PARTICIPAT LA LUCRĂRILE COMISIEI DE RECEPȚIE LA TERMINAREA LUCRĂRILOR LA ”SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ VÂLCEA” În prezența membrilor comisiei de recepție și a vicepreședintelui Consiliului Județean Vâlcea, domnului Adrian Bușu, vineri 21 octombrie 2016, cu începere de la orele 11.00, Președintele Consiliului citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe