Liberalul Victor Stănculescu, corigent la limba română în liceu! Miau ca pisica!

luni, 3 octombrie 2016

Pe surse am primit o informație: Victor Stănculescu, consilierul județean, fin și protejat al președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, a fost corigent la limba română în liceu. Pentru mine nu este o noutate respectiva știre, având în vedere că am avut câteva conversații pe facebook cu politicianul, care se vede deja mare deputat, și am observat lacunele sale în ceea ce privește limba română - a scris de mai multe ori mi-au dat exact ca pisica: miau, miau. Și alte exemple! Tipul e tare-n clanță și nu se observă virgulele lipsă și cratimele inexistente! Până una, alta, liberalii să se spele pe cap cu astfel de personaje, dacă Alina Gorghiu crede că Victor Stănculescu merită să ajungă în Parlament, atunci NO COMMENT!

Foto: Vocea Vâlcii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments on “Liberalul Victor Stănculescu, corigent la limba română în liceu! Miau ca pisica!”

 1. Ce vă miră? Nu am avut ministru de interne un fost tractorist și, după 1989 - chelner, care și-a cumpărat două doctorate dar a uitat să-și cumpere și diploma de bacalaureat? Țară de lichele, țară de secături...

 2. Nimic nu ma mira. Acest domn , prieten cu Bachus si fin de mincinos , s-a remarcat prin ineptii decit prin lucruri bune. Mai bine statea in banca sa si nu stia toata lumea ce gloaba este. Daca valcenii voteaza un asemenea individ , chiar ca ne meritam soarta. Betia nu are leac iar el nici atit.
  Da-le doamne minte valcenilor , cel putin la alegerile parlamentare. Dar nici alde lovin sa nu vina. Tara nu are nevoie de neica nimeni.Dumnezeu sa ne lumineze pe toti.

 3. Se pare ca nasul violatorului limbii romane , in goanna sa dupa preamarire , nu se lasa si vrea sa-l propulseze pe analfabet in Parlamentul Romaniei. Rusine sa va fie nesimtitilor.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe