Constantin Rădulescu continuă evaluarea și vizitele în centrele de plasament ale DGASPC Vâlcea!

marți, 18 octombrie 2016

 

Luni 17.10.2016, Constantin Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, s-a deplasat împreună cu reprezentanți ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea în centrele de plasament „Ana” și „Andreea” din Râmnicu Vâlcea, pentru a evalua personal problemele cu care se confuntă aceste unități din subordinea Consiliului Județean Vâlcea.

 

”Supraveghez personal centre de plasament și voi acorda în continuare o atenție deosebită problematicii cu care ne confruntăm la nivelul acestora.

Fac acest lucru pentru că aici vorbim despre tineri și copii cu probleme deosebite și, iată, și despre tinere mame, victime ale violenței domestice, ajunse în Centrul maternal unde li se oferă protecție și șansa de a rămâne alături de copiii lor, evitând astfel abandonul.

Tot în centrele noastre trebuie să acordăm o atenție deosebită și bătrânilor aflați în dificultate. Este, așadar, un domeniu extrem de sensibil și vreau să-i sprijin, în condițiile legii, pe toți colegii mei angajați ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea, în activitatea de zi cu zi.

Problemele sunt mai multe și, din păcate, bugetul nostru este destul de limitat, însă ne vom gospodări în așa fel încât anul viitor să avem condiții din ce în ce mai bune în centrele DGASPC Vâlcea.” - Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe