Ursul Costi trebuie să-i trimită URGENT înapoi, la partid, pe directorii liberali! Andra Bică a intrat în politică?!

luni, 26 septembrie 2016

În județul Vâlcea, puterea politică de facto este deținută de liberali, oricât de mult s-ar boci ipocrit deputatul Cristian Buican. La o enumerare sumară a instituțiilor și societăților de stat din Vâlcea constatăm: Regia Județeană de Drumuri și Poduri - director liberal; DGASPC (Direcția pentru Protecția Copilului) - director liberal; CET Govora - director liberal; Muzeul Județean de Istorie - director liberal. Toate aceste instituții se află în subordinea Consiliului Județean Vâlcea, al cărui președinte este (!!!) pesedistul Constantin Rădulescu, care nu i-a schimbat pe liberali, nu se știe din ce cauză.

Și în Statele Unite ale Americii, când se schimbă președintele, directorii de instituții își dau automat demisia lăsând posturile libere pentru persoane din noul partid care a câștigat alegerile. Dar noi, românii și mai ales vâlcenii, trebuie să fim mai catolici decât Papa, iar președintele PSD trebuie să accepte să lucreze cu liberalii care, mai mult ca sigur, îl vor sabota, mai ales în perspectiva alegerilor parlamentare. Costi Rădulescu trebuie să aibă sânge-n instalații și să-i zboare din funcțiile pe care le-au obținut politic pe Vălimăreanu, Badea, Zelici, Tulugea! Păi nu exista destui oameni competenți, profesioniști în aceste domenii de activitate, care sa participe la concursurile pentru aceste posturi? Cei mai buni sa castige, indiferent de coloratura! Dacă ar fi venit Buican la CJ și femeia de serviciu era dată afară pe motiv că nu e liberală.

Dacă ar avea demnitate directorii galbeni și-ar depune demisiile, dar ei nu au auzit de demnitate și onoare, se încăpățânează să rămână pe funcții, țin cu dinții de ciolan. Păi e firesc, la învestirea în funcții erau rupți în fund, acum după numeroase tunuri cu bani publici sunt, unii dintre ei, milionari în euro. 

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, este un băiat finuț, mult prea finuț pentru javrele liberale ( se știu ele - nu generalizam, în PNL sunt și foarte mulți oameni de calitate!) care-l mușcă mereu de fund. Rădulescu ar trebui să dea milităria jos din pod și să-și exercite cu autoritate prerogativele de președinte al Consiliului Județean Vâlcea! Cu bune maniere și vorbă bună nu merge cu derbedeii! 

andra-bica-e1469801180247

Mai nou, Buican și-a înfipt săgețile în structura de conducere a Inspectoratului Școlar Vâlcea, altfel nu ne explicăm cum de toți directorii de școli, numiți în ultima perioadă, sunt liberali?! Oare inspectorul școlar general, Andra Bica, nu știe ce se întâmplă în propria ogradă sau ea însăși a girat aceste schimbări? Ea sau altcineva, mai puternic, negociază din umbră?! I-am adresat aceste întrebări în mod direct doamnei Bică, din păcate încă nu am primit un răspuns. Mai așteptăm...

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Ursul Costi trebuie să-i trimită URGENT înapoi, la partid, pe directorii liberali! Andra Bică a intrat în politică?!”

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe