Șpârle și șopârle, 12.09.2016

duminică, 11 septembrie 2016
 • De departe, cea mai „săracă” din Consiliul Judeţean este „ecologista” Mădălina Cotar, proaspăt manager la clubul de handbal HCM Râmnicu Vâlcea. Domnişoara Cotar nu a... câştigat nici un leu în 2015, nu are locuinţe, terenuri, maşini, bijuterii sau conturi în bănci, asta dacă te uiţi pe ultima ei declaraţie de avere.

 

 • În preambulul raportului privind insolvenţa CET Govora, administratorul Remus Borza a pus următoarea pildă: „Un om pios statea de vorba cu Dumnezeu si l-a rugat «Doamne, as vrea sa stiu cum e Raiul si cum e Iadul». Dumnezeu l-a condus pe om catre doua usi. A deschis una dintre ele iar omul a privit inauntru. In mijlocul incaperii se afla o mare masa rotunda. Pe masa se afla un vas cu tocana care mirosea atat bine de ii lasa omului gura apa. Cu toate acestea, oamenii care stateau la masa erau slabi si bolnaviciosi. Pareau a fi infometati.... Aveau linguri foarte lungi legate de brate si desi puteau ajunge la vas pentru a le umple cu tocana, din cauza cozilor mai lungi decat propriile maini, nu puteau duce la gura.... Omul pios s-a infiorat la vederea suferintei lor. Atunci Dumnezeu a spus: «Acum ai vazut Iadul. Vino sa iti arat si Raiul!» In cealalta camera se gasea aceeasi masa rotunda cu acelasi vas mare de tocana mirosind imbietor. Oamenii de la masa aveau aceleasi linguri incomode, dar pareau bine hraniti, radeau si vorbeau intre ei. Omul pios a spus: «Nu inteleg!» «Este foarte simplu», i-a explicat Dumnezeu. «Acesti oameni fericiti si sanatosi au invatat sa se hraneasca unii pe altii, in timp ce ceilalti se gandesc doar la ei insisi...»”

 

 • Deputatul liberal Buican împreună cu „marioneta” sa, Gică Păsat, fostul preşedinte de tristă amintire al CJ Vâlcea, au minţit mereu atunci când s-au bătut cu pumnii în piept că ei au adus fabrica Faurecia la Budeşti. Cei doi ipochimeni, pe mână cu ex-primarul interimar al Râmnicului, Ion Gigi Matei, erau gata-gata să... îi alunge din judeţ pe francezii de la Faurecia dacă nu intervenea insistent fostul prefect Dumitru Cornoiu. Orice s-ar spune, Cornoiu a avut destule argumente şi abilităţi de negociere în convingerea investitorilor Faurecia: de la găsirea terenului şi a proprietarilor şi până la asigurarea utilităţilor şi sprijinul în asigurarea avizelor şi autorizaţiilor. Acest lucru se va vedea mai bine la ceremonia de inaugurare, ce va avea loc marţi, 20 septembrie.

 

 • Zilele trecute, CNADNR a făcut recepția la finalizarea lucrărilor aferente obiectivului de investiție „Consolidare pasaj CF pe DN 7, la Râul Vadului” din Câineni. Antreprenorul acestui obiectiv a fost asocierea SC Forconcid SA Râmnicu Vâlcea și SC Luca Way SRL, iar valoarea investiției a fost de peste 1,2 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Șpârle și șopârle, 12.09.2016”

 1. Ref Pilda:
  Sa inteleg ca acum directorii:Lepadat, Armasoiu...etc se hranesc unii pe altii si in acelasi timp il hranesc si pe Borza?? Sau Borza e "Dzeu" si le da tocana cu portia??!
  Foarte sugestiva Pilda , dar daca analizam realitatea din CET se pare ca insusi BORZA hraneste in Iad conducerea Cet-ului!!

 • PUBLICITATE

 • https://www.mocanuvicentiu.ro/
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe