|luni, august 15, 2022
 • Follow Us!

Remus Borza a învins! Judecătorii le-au respins contestaţia polonezilor de la USG! 

borza-465x215

Decizie corectă a Magistraţilor de la Tribunalul Vâlcea în cazul CET GOVORA- versus UZINELE SODICE GOVORA

Victorie a administratorului judiciar Remus Borza!

Magistraţii vâlceni au respins astăzi contestaţia polonezilor de la USG referitoare la denunţarea contractului de furnizare abur industrial de către CET GOVORA. Imediat după anunţarea hotărârii, directorul polonez Witold Urbanowski l-a notificat pe administrarorul judiciar Remus Borza în legătură cu acceptarea noilor condiţii de preţ aşa cum au fost negociate şi acceptate încă din data de 17 august. Săptămâna aceasta Remus Borza va prezenta şi raportul privitor la cauzele intrării în insolvenţă a CET GOVORA, urmând să fie creionat şi planul de reorganizare a societăţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea.
Astfel, falimentul a fost evitat iar CET GOVORA are toate şansele să îşi îmbunătăţească indicatorii economici.

2 Responses to Remus Borza a învins! Judecătorii le-au respins contestaţia polonezilor de la USG!

 1. Marian Pătrașcu

  Și totuși CUM RĂMÂNE CU JUSTIȚIA? SE FACE TOT DUPĂ URECHE? IERI ÎNTR_UN FEL, ASTĂZI ÎN ALTUL? Și când mă gândesc ce salariii au, îmi vine să mă fac și eu terorist – tot e la modă această “ocupație” – și să le pun o bombă! Zău că merită! Țară de lichele, țară de secături…

   
 2. Alexandru A.

  Se pare ca , de aceasta data ADEVARUL a invins. Institutiile statului , respectiv CSM , trebuie sa-i ia la intrebari pe judecatorii care , pe fond au dat acea decizie civila ticalosita si sa recupereze banii incasati de acestia.
  Avocatul polonezilor trebuie luat la intrebari pentru ca, el este cotcarul sef impreuna cu ucigasa de hormoni.
  Judecatorii de la Tribunalul Vâlcea din acest termen trebuie felicitati.Impostura are picioare scurte iar jegurile trebuiesc amendate imediat.

   

Leave a Response