Omul de afaceri vâlcean Veronel Lungu își bate joc de autorități!

sâmbătă, 24 septembrie 2016

Omul de afaceri vâlcean Veronel Lungu se crede mai presus de lege! Acesta își bate efectiv joc de oamenii legii de mai multe săptămâni! Afaceristul a parcat ILEGAL de mai multe săptămâni un autovehicul cu numărul de înmatriculare VL 20 NIX pe domeniul public in Calea Lui Traian 259 C. Un locuitor din zonă a transmis o sesizare în acest sens Poliției Rutiere a Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru ca acest autoturism să fie ridicat sau mutat. Un polițist a dat curs acestei sesizări și s-a deplasat în zona respectivă unde a constatat că aspectele relatate sunt reale.

Domnule Mihai C. M., am trimis o adresa oficiale catre Politia Rutiera, inregistrata la institutia dumneavoastra sub nr.252075/24.08.2016, solicitandu-va sa luati masuri pentru ca vehicului VL 20 NIX, parcat ilegal pe domeniul public in Calea Lui Traian 259 C, sa fie ridicat. Vehiculul obtureaza vizibilitatea la iesirea de pe alee catre Calea lui Traian, cu risc major de accident rutier, si accesul la posturile de transformare care deservesc zona, cu risc major im cazul declansarii unui incendiu. Protestez fata de faptul că dovediti un interes potrivnic obligatiilor pe care vi le da functia. Ca raspuns la citatia dvs datata 02.09.2016 va informez, ca imi mentin in totalitate sesizarea si va rog sa consemnati in procesul verbal, solicitandu-va sa luati masurile legale ce se impun in termenul legal. - îi scrie revoltat un cetățean polițistului care ar fi trebuit să se implice în soluționarea cazului.

Deși au trecut săptămâni bune, Veronel Lungu continuă să-și sfideze vecinii și să le dea cu tifla oamenilor legii! A primit o amendă de la Poliția Locală, dar îl doare fix în pălărie, are balta pește, o va plăti și va lăsa mașina parcată ILEGAL în continuare! Ne întrebăm, retoic bineînțeles, de ce nu este RIDICAT acest autoturism??? Pe de altă parte, cu siguranță dacă în locul afaceristului ar fi fost un cetățean simplu, autoritățile s-ar fi mișcat mult mai rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Omul de afaceri vâlcean Veronel Lungu își bate joc de autorități!”

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe