|sâmbătă, august 13, 2022
  • Follow Us!

De ce țiganii nu îl vor mai vota pe BUICAN 

tigani

De ce romii nu îl vor mai vota pe BUICAN Editorialul meu reprezintă poziţia oficială a publicaţieiVocea Rromilor cu privire la un subiect de actualitate şi important pentru public. Față de un jurnalist rrom din presa vâlceană, în mod normal, deputatul PNL VÂLCEA, Cristian Buican nu ar trebui să se poarte așa.

Diamant jurnalistul reprezintă vocea unei instituţii, cum ar fi ziarul Vocea Romilor din Romania. Se vorbeşte despre acest gen de respingere a acestei publicații, deși aceasta este “coloana vertebrală” a romilor, într-o paletă foarte variată de tonuri: umor, sarcasm, satiră, parabolă, parodie.

Deputatul PNL Vâlcea, Cristian Buican a refuzat să îl primească pe Diamant jurnalistul la Conferința de presă a PNL Vâlcea, refuzând categoric participarea în delegația oficială organizată în Bulgaria, motivul fiind unul pueril și rasist.
Eu sunt un jurnalist cu experienţă, reprezint cultura romilor, dar sunt și un tip ce are simţul umorului şi al ironiei, și în calitate de președinte de partid, am hotărât ca la alegerile parlamentare care urmează Romii vâlceni să NU mai voteze cu Buican și PNL Vâlcea.

Sunt rasiști domnilor!

La un moment dat, Buican va rămâne singur-cuc şi la fel de neînsemnat ca înainte și va ajunge la tomberonul istoriei şi cu regretul că a avut o şansă căreia i-a dat cu piciorul pentru că a uitat care este adevărul și cine l-a votat.

 

DIAMANT Călin

One Response to De ce țiganii nu îl vor mai vota pe BUICAN

  1. Pingback: De ce țiganii nu îl vor mai vota pe BUICAN,octombrie, 2016 » Alegeri Parlamentare

Leave a Response