Subcomisarul Adrian Ivan de la Poliția Rutieră Râmnicu Vâlcea, MANELIST în timpul liber!

vineri, 12 august 2016

Subcomisarul Adrian Marius Ivan de la Politia Rutieră a Municipiului Râmnicu Valcea este cantaret de manele și muzica populara in timpul liber.

De mic ai inceput sa canti? Cum se numea primul tau proiect muzical?

Da, cant de la varsta de 6 ani si efectiv mi-a placut muzica indiferent de stilul ei, putand canta orice gen de muzica nationala si internationala pentru ca asa am fost inzestrat de Dumnezeu. Primul meu proiect muzical a avut la baza stilul oriental (manele), asta intamplandu-se in anul 1998 cand am format o echipa cu Mr.Juve, formatia numindu-se PLAY AJ, formatie care azi ii are in componenta pe Susanu si Mr.Juve! Dupa ce am format acesta echipa, am scos un album pe piata care s-a intitulat “Am inima de vagabond”, avand in vedere faptul ca eram tineri, apoi am semnat contract cu o casa de productie.

Si de ce ai renuntat la muzica?

Am renuntat la cariera muzicala deoarece am luat examenul la Academia de Politie si acum eram un viitor ofiter de politie. Odata intrat acolo, am renuntat la a-mi construi o cariera adevarata in muzica deoarece desfasuram activitati care nu imi mai ofereau timpul necesar sa ma deplasez la toate spectacolele, la toate televiziunile unde eram invitat. Asta nu inseamna insa ca am renuntat total la ele.

Care este activitatea ta intr-o saptamana? Cum imbini munca pentru Politie cu muzica?

Sincer, cu greu le pot imbina pe toate, insa profit de faptul ca fiind tanar si am multa energie, mi-o materializez in deplasari cu toate activitatile intreprinse in acest domeniu muzical. Insa munca de politie este totul pentru mine si imi place sa fiu cunoscut ca un om care isi face treaba asa cum trebuie chiar daca multi zic ca eu sunt cam dur, insa asa consider ca trebuie sa fiu ca reprezentant al legii…- a declarat polițistul manelist reporterilor de la wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Subcomisarul Adrian Ivan de la Poliția Rutieră Râmnicu Vâlcea, MANELIST în timpul liber!”

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe