Șpârle și șopârle, 29/08.2016

duminică, 28 august 2016
  • Extrem de dubioasă a fost cererea depusă la Primăria Râmnicului de către preşedintele Partidului Ecologist Român - Vâlcea, Eusebiu Veţeleanu, adresată chiar... primarului Mircia Gutău. Mai concret, ecologiştii vor să pună mâna pe sediul de partid care a aparţinut decedatului PP-DD, situat vizavi de Policlinica cu Plată. Ar fi culmea ca primarul Gutău şi Consiliul Local să respingă propunerea PER Vâlcea?!?

 

  • De acum nu mai este nici un secret că decizia de vânzare pe bucăţi a societăţii Oltchim a fost luată de Guvern şi administratorul judiciar Gheorghe Piperea la presiunile Comisiei Europene, care a găsit numeroase nereguli privind ajutoarele de stat acordate combinatului chimic. Puţină lume ştie că cele 9 pachete de active ce vor fi vândute de la Oltchim sunt următoarele: fabrica de sodă, fabrica de oxo-alcooli, fabrica de polioli, serviciile din perimetru, 100 vagoane, procesarea PVC, petrochimia-PVC, rafinăria Bradu şi fabrica de anhidridă ftalică. Conform SC Oltchim SA, părţile interesate sunt invitate să depună scrisori de interes pentru oricare (inclusiv toate) dintre pachetele de active, până la data de 30 septembrie 2016, iar finalizarea procedurii de vânzare va avea loc la finele anului.

 

  • Infatuatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, se „îmbată cu apă rece” dacă crede că va fi pus de conducerea centrală a partidului cap de listă la Camera Deputaţilor. Deja, au ajuns la urechile lui Ghorghiu şi Blaga „isprăvile” politice ale lui Buican şi vor anunţa în septembrie mari surprize pe listele finale de candidaţi la parlamentare. Mai mulţi primari liberali ne-au şoptit că nu se vor implica deloc în campania electorală pentru Buican, iar sondajele de opine proaste în Vâlcea ale liberalilor au aterizat şi pe masa conducerii centrale a PNL. Faptul că a obţinut locul doi la alegerile locale din 5 iunie şi 51 de edili-şefi nu ajută deloc PNL la alegerile legislative, ştiut fiind faptul că primarii liberali au tras tot greul campaniei electorale locale şi au adus, implicit, un scor bun pentru PNL la nivel de judeţ. Însă, acest lucru se va vedea mai bine la alegerile legislative din decembrie, unde, fără sprijinul multor primari liberali, PNL Vâlcea nu va scoate mai mult de 17%.

 

  • Aproape toate pozele care ilustrează ştiri pe celebrul site Hotnews.ro cu preşedinta PNL, Alina Ghorghiu, îl au în planul doi... pe Romulus Bulacu, cel care candidează pe un loc eligbil la Senat din partea liberalilor. Să fie o coincidenţă sau nu acestă „apropiere” de imagine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Șpârle și șopârle, 29/08.2016”

  1. Dacă și handicapatul ăla de Romulus Bulacu - zis ”morsă” ajunge senator, înseamnă că toți votanții liberalo-pedeliști, sunt la fel de handicapați. Păi, nu se știe cât a furat borfașul ăsta de la Fabrica de ață, de la C.J Vâlcea, de la RAJDP Vâlcea. Nu vă amintiți afacerea murdară cu cei 4 miliarde, luați de la regia de drumuri, împreună cu idiotul ăla de Vălimăreanu? Niște hoți ordinari. Noi cei din sistemul medical nu o să-l susținem niciodată, Dacă era vorba de Tărășenie, Păsat, alta era ”jucăria”. Dar, noi cu hoții nu ne încurcăm.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe