Șpârle și șopârle, 18.08.2016

miercuri, 17 august 2016
  • După o perioadă de două luni de concedii prin destinaţii de lux, „amicul” nostru, liberalul Cristian Buican, a ieşit la lumină şi a reuşit performanţa de apărea de două ori în aceaşi seară la două televiziuni locale. Ros de invidie şi ranchiună, deputatul Buican şi-a vărsat „lăturile” numai asupra preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, despre care a spus că, în procent de 99%, este manevrat de grupări ascunse. Bineînţeles că Buican nu a adus nici un argument în acest sens, însă a uitat să menţioneze despre „păpuşa Kermit-Păsat”, care a fost manevrată timp de un an şi jumătate de inegalabilul Cristian Buican.

 

  • Procurorii de la Parchetul Vâlcea tergiversează de peste cinci luni trimiterea la instanţa de judecată a celor patru dosare penale care îl vizează pe primarul din Berbeşti, Vintilă Chelcea. Curtea de Conturi a constatat foarte clar că în cazul contractul de concesiune 5897/23 august 2010, încheiat între Primăria Berbeşti si SC AS Beton SRL Budeşti, pentru concesionarea a 4.000 mp teren situat în intravilanul satului Târgu-Gânguleşti, primarul Chelcea a încălcat prevederile HCL nr. 37/2010 în sensul că încheierea contractului de concesiune nu s-a desfăşurat în urma organizării unei licitaţii publice care să respecte legislaţia în vigoare, iar în aceste condiţii preţul concesiunii conform art. 4 alin. 1 din contract a fost stabilit la suma de l leu/mp/an, faţă de 5 lei lei/mp/an stabilit, ca preţ de pornire, de către Consiliul Local al oraşului Berbeşti.

 

  • Din aberaţiile „marca” ISU Vâlcea: un renumit restaurant din Râmnicu Vâlcea a fost nevoit să închidă pentru fumători peste 70% din... terasa de vară, cu toate că era amplasată în aer liber şi respecta toate prevederile legii anti-fumat.

 

  • Noul primar din Runcu, Vasile Stoica, şi-a început mandatul cu stângul! La Zilele comunei „Serbările Runcenilor”, pe primarul Stoica l-au ocolit toate oficialităţile judeţului şi toţi politicenii de frunte. Nici măcar şefii de la ALDE (partid din care face parte) nu au onorat cu prezenţa evenimentele respective. La discursul de pe scenă, primarul Stoica s-a bâlbâit şi nu a fost în stare să citească de pe foi pentru că acestea au fost... luate de vânt, spre hazul celor prezenţi. Cu această ocazie, mulţi oameni de-ai locului şi-au dat seama că au greşit atunci când nu au mai votat-o pe fosta primăriţă Maria Dina, cea care reuşea anii trecuţi să facă adevărate sărbători din Zilele comunei Runcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe