Șofer prins în flagrant când MITUIA un polițist

joi, 25 august 2016

În data de 24.08.2016, polițiști ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Vâlcea, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au procedat la prinderea în flagrant a lui C.D.N. care a oferit 300 euro și 900 lei ajutorului șefului unui post de poliție - I.P.J. Vâlcea pentru a nu înregistra un dosar cu privire la săvârșirea unor fapte penale.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 23.08.2016, agentul de poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, l-a oprit în trafic pe C.D.N. care conducea un autoturism cu numere de înmatriculare de Bulgaria. La control, C.D.N. a prezentat un permis de conducere ce atesta că ar fi emis de autoritățile din Bulgaria pe numele său. În urma verificărilor efectuate, agentul de poliție a constatat că persoana nu deține permis de conducere, iar documentul respectiv este fals. C.D.N. i-a promis polițistului suma de 500 euro pentru a nu-i întocmi dosar penal și pentru a-i restitui permisul de conducere.

Agentul de poliție a formulat denunț la S.J.A. Vâlcea, iar cu ocazia realizării acțiunii de prindere în flagrant s-a stabilit că C.D.N. remisese agentului de poliție 300 euro și 900 lei în scopul menționat anterior.

C.D.N. a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru cercetări, procurorul de caz dispunând reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore și punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Astăzi, magistrații Tribunalului Vâlcea au luat față de C.D.N. măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În administrarea probatoriului s-a beneficiat de sprijin din partea Direcției Operațiuni Speciale — S.O.S. Pitești din cadrul I.G.P.R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe