ŞOCANT! Judecătorul Petria FALIMENTEAZĂ CET Govora?!

joi, 18 august 2016

 

sorinel-petria-09102013

Judecătorul sindic Sorinel Petria de la Tribunalul Vâlcea a hotărât azi FALIMENTUL CET Govora! Acest bun patriot român a hotărât ca e corect ca unitatea economică aflată în insolvenţă - CET Govora - să furnizeze polonezilor de la Uzinele Sodice Govora - abur industrial la preţuri incorecte. Magistratul, care ar putea să rămână  în istoria judeţului ca Groparul Economiei Vâlcene, a decis azi reluarea furnizării aburului către USG la preţurile din contractul denunţat de administratorul judiciar, Remus Borza. Chiar polonezii au recunoscut că preţurile sunt mici şi acceptaseră majorări, aşa cum reiese din corespondenţa dintre directoratul CIECH şi avocatul Remus Borza. Hotărârea judecătorească este uluitoare, de neînţeles! Falimentul este de-acum iminent la CET Govora - a declarat Borza. În acelaşi dosar, a fost respinsă solicitarea SC BICA SRL, care era identică cu cea a polonezilor. Justiţie de doi lei la Vâlcea!

Tiberiu Pîrnău

Acesta este e-mail-ul prin care polonezii au acceptat majorările de preţuri:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “ŞOCANT! Judecătorul Petria FALIMENTEAZĂ CET Govora?!”

  1. Mafia din guvern e implicată profund in contractele cu CIECH si Bica. Așa că din proști ce am fost, devenim maxim de proști. Votăm penali, ne conduc in instituții gen CET, penali, la județ penali, iar noi stăm cuminți și lași în așteptarea eșafodului. La mulți ani proștilor, trăiască penalii!

  2. 1.Ar fi interesant de văzut când, unde și cu ce medie a absolvit acest judecător Facultatea de Drept. 2. Am avut de două ori de-a face cu justiția vâlceană: o dată când, o doamnă judecător, trecută de prima tinerețe, mi-a dat dreptate împotriva unei instituții de stat (Casa Județeană de Pensii) - stimă și respect stimată doamnă judecător! -, iar a doua oară, când am avut de-aface cu o domnișoară judecător (avea 30-35 de ani), într-un proces de recuperare a unui împrumut în mărci germane, pe vremea în care inflația era de 200% și dobânzile la depozite erau de 150-180%, în care eu cerusem ca fiecare reținere în lei să fie echivalată în mărci la cursul zilei, iar mocofana aceea de judecătorare mi-a echivalat în lei împrumutul în mărci - imi amintesc că m-a pus să-i aduc un ziar ca să vadă ea cursul marcă/leu din ziua judecății, degeaba am încercat eu să obiectez, ea a ținut-o una și bună - și așa a emis și hotărârea judecătorească, anume - în sensul că persoana cutare are să-mi restituie atâția... lei și se dispune reținerea lunară din salariu a sumei de... lei! Și când te gândești că o astfel de judecătoare bătută-n cap va primi o pensie de 10 ori mai mare decât a mea, de parcă ea ar avea 10 kile de creier iar eu doar 10 grame, cum naiba să nu strig pe toate drumurile: ȚARĂ DE LICHELE, ȚARĂ DE SECĂTURI - și acum o să continui cu un citat din Octavian Goga - "Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii cari s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contabandişti… Nu ne prăbuşim din cauza numărului duşmanului, nici din cauza armamentului său, boala o avem în suflet: este o înfricoşătoare epidemie de meningită morală... Piramida noastră socială este morbidă: vârful - bolnav de sifilis, baza – de pelagră!”. Deci, cum spuneam: ȚARĂ DE LICHELE, ȚARĂ DE SECĂTURI, ONOARE EXCEPȚIILOR, MULT PREA PUȚINE ÎNSĂ PENTRU A SE SCHIMBA CEVA ȘI CARE NU FAC ALTCEVA DECÂT SĂ CONFIRME REGULA! NE MERITĂM SOARTA CU VÂRF ȘI ÎNDESAT CĂCI "FIECARE POPOR ÎȘI ARE CONDUCĂTORII PE CARE ȘI-I MERITĂ!" (Karl Marx). Așa se face că vâlcenii își merită primarul pușcăriaș!

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe