Asociația Prietenii Spitalului Vâlcean promovează avantajele alăptării

marți, 2 august 2016

Pentru a promova avantajele alăptării, Asociatia Prietenii Spitalului Valcean, Asociataia Sanatatea se Invata, Asociatia Mamici din Valcea si Asociatia SAMAS Bucuresti marchează, zilele acestea, „Săptămâna mondială a alăptării”, ocazie cu care va oferi informaţii utile femeilor care au nevoie de sfaturi în alăptare sau doresc să înţeleagă de ce experienţa lor a fost diferită.
În ziua de 3 august, între orele 16.30 - 18.30, la Biblioteca Judeteana Antim Ivireanul, toate mămicile sunt aşteptate pentru a primi sfaturi despre alăptare, despre nutriţie in perioada alaptarii, sau dacă doresc să înţeleagă de ce fiecare experienţă în parte este diferită cu ajutorul unor psihologi.
Se aşteaptă, de asemenea, şi femei însărcinate care doresc să afle cât mai multe despre alăptare şi să se familiarizeze cu dificultăţile cu care se pot confrunta. Astfel vor afla cum pot depăşi aceste situaţii, vor primi informaţii .
Evenimentul este organizat de Asociatia Prietenii Spitalului Valcean, in parteneriat cu Asociatia Sanatatea se Invata, Mamici din Valcea si SAMAS Bucuresti.
Vrem să evidenţiem că alăptarea nu este doar hrană, este dragoste.
Intrarea este gratuita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe