ȘOCANT! Angajatele de la CET aflate în concediu de creștere a copilului au fost CONCEDIATE!

sâmbătă, 16 iulie 2016

 

Directorii Zelici și Lăpădat, sprijiniți de LIDERII DE SINDICAT TRĂDĂTORI au CONCEDIAT angajatele de la CET aflate în concediu de creștere a copilului! 

Administratorul judiciar al CET Govora, Remus Borza, ne-a declarat în exclusivitate că listele cu disponibilizări de la CET Govora au fost întocmite de directorii acestei unități economice, de comun acord cu liderii de sindicat:

Eu nu am cum să-i cunosc pe cei 3000 de angajați ai CET Govora. Este imposibil. Aceste liste de disponibilizări au fost realizate de directori, susținuți de liderii sindicali. Am discutat peste 10 ore, am luat fiecare caz în parte. Pe aceste liste se află semnăturile tuturor directorilor și ale celor 11 lideri de sindicat! Eu cred că am procedat foarte corect!

O mamă disperată, aflată în concediu de creștere a copilului, pusă pe lista de concedieri ne-a rugat să-i transmitem lui Remus Borza următorul mesaj: As dori sa-l mai intrebati pe dl. Remus Borza de la Cet Govora de ce li se ia dreptul la femeile aflate in crestere copil de a avea un loc de munca dupa ce li se inceteaza indemnizatia! Suntem puse pe lista si nu s-a tinut cont ca avem o vechime in domeniu si ca ne- am facut treaba foarte bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 comments on “ȘOCANT! Angajatele de la CET aflate în concediu de creștere a copilului au fost CONCEDIATE!”

 1. E si cu acceptul lui Borza, Zelici si Lapadat nu pot face nimic fara semnatura lui. Dar intrebatii frumos, de ce dau afara inginerii? De ce dau afara oameni care adauga plus valoare. Si asta numai de la CET, de la Alunu si Berbesti toti stau bine-mersi pe salarii cu 1500 lei mai mari.

 2. De ce nu se intreaba de ce tinerii sunt dati afara? Nu mai intrebati de Zelici si compania, Borza e cel care semneaza ultima oara. Ingineri de valoare tineri cu calitati unice in Valcea (majoritatea au plecat) sunt dati afara ca ce? Din ce motiv? Costi Radulescu de ce nu se implica? Doar el taie si spanzura acum?!

 3. mai incetati cu vorbele aiurea despre inginerii de la berbesti si alunu , ia sa veniti si voi sa lucrati in cariera in noroi si zapada pina la git , numai o luna , atunci cind e gerul cel mai mare si sa fii si schimbul trei cind trosnesc si fiarele de ger .
  spor la munca si ciocul mic.

  1. vorbesc de inginerii de la CET, nu de la mine, oricum intre ei si cei de la berbesti-alunu e diferenta de 1500-2000 lei la salariu, asa ca ciocu mic

 4. Sunt o mama aflata in concediu crestere copil. Am aflat ca sunt disponibilizata, cu toatr ca nu am primit nimic oficial. Cei de la personal nu stiu nimic! Ce facem mai departe? Primim sau nu salarii compensatorii? Sau nu ne spun nimic, tocmai pentru a nu ne cere drepturile? Asa se procedeaza????

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe