Școală vandalizată de țigani la Păușești Măglași! Primarul Alexandru Dediu: 'Totul arată ca după război'

miercuri, 27 iulie 2016

 

O școală din satul Valea Cheii, comuna Păușești Măglași, a fost vandalizată de un grup de romi care au lăsat în urmă un dezastru. Aceștia au spart geamurile, sobele și băncile în care învață copiii, iar când i-au văzut pe jurnaliști că filmează dezastrul lăsat de ei, au sărit la bătaie. Primarul Alexandru Dediu a intervenit și el, pentru a-i salva pe ziariști - menționează romaniatv.net

Școala din Valea Cheii, județul Vâlcea, a fost vandalizată imediat după ce a început vacanța. Geamurile au fost sparte, burlanele care evacuează apa pluvială rupte, iar înăuntru totul arată ca după război. Totul a fost distrus iar obiectele din metal au fost vândute la fier vechi.

Primarul comunei susține că școala a fost distrusă de copiii romi. De cum i-au văzut pe jurnaliști că filmează, țiganii au sărit la bătaie.

În școala cu clasele unu - opt și grădiniță învață în jur de 50 de copii de etnie romă. Pentru că toți sunt minori, elevii nu pot fi trași la răspundere. Au fost amendați părinții în loc, încă nu au plătit sancțiunile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe