PSD VÂLCEA începe mobilizarea pentru ALEGERILE PARLAMENTARE!

sâmbătă, 30 iulie 2016

 

 

Vineri, 29 iulie 2016, cu începere de la orele 17.00, Sala Studio a ”Casei Sindicatelor” din municipiul Râmnicu Vâlcea a găzduit prima reuniune după alegerile locale, a Comitetului Executiv Județean al PSD Vâlcea.

Pesediștii vâlceni au adoptat mai multe hotărâri importante pentru perioada următoare, printre care noua repartizare a consilierilor județeni și a vicepreședinților Organizației Județene a PSD Vâlcea pe zone de responsabilitate politică și, totodată, a fost adoptat noul grafic pentru încasarea cotizației de membru de partid.

             Membrii Comitetului Executiv Județean al PSD Vâlcea au făcut și o analiză a rezultatelor alegerilor locale din iunie 2016.

 

În cadrul aceleiași ședințe s-a adoptat și o hotărâre cu privire la evaluarea trimestrială a activității consilierilor județeni, municipali și orășenești, iar această evaluare va fi prezentată Comitetului Executiv Județean pentru informare și decizie. Măsura se dorește a fi una prin care aleșii locali PSD, în special consilierii județeni, să fie implicați și prezenți în comunitățile care le-au acordat încrederea.

Inițiativa a fost propusă de Președintele PSD Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu și a fost adoptată cu unanimitate de voturi.

În perioada imediat următoare, toți responsabilii zonali vor demara ample acțiuni la nivel local, pentru organizarea și pregătirea structurilor PSD din teritoriu, pentru alegerile parlamentare.

 

      Biroul de presă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “PSD VÂLCEA începe mobilizarea pentru ALEGERILE PARLAMENTARE!”

  1. […] Vineri, 29 iulie 2016, cu începere de la orele 17.00, Sala Studio a ”Casei Sindicatelor” din municipiul Râmnicu Vâlcea a găzduit prima reuniune după alegerile locale, a Comitetului Executiv Județean al PSD Vâlcea. Pesediștii vâlceni au adoptat mai multe hotărâri importante pentru perioada următoare, printre care noua repartizare a consilierilor citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe