Mircia Gutău a promis căldură gratis la iarnă pentru bisericile din Râmnicu Vâlcea

sâmbătă, 9 iulie 2016

Condamnat pentru fapte de coruptie Mircia Gutău primarul ales pentru a treia oară a a fost învestit. El a promis cădură gratis la iarnă pentru lăcaşele de cult din municipiu.
Vizibil emoţionat, Mircia Gutău primarul ales al Râmnicului Vâlcea a jurat cu mâna stângă pe Constituţia României şi pe Biblie să respecte legile ţării și să facă totul pentru binele locuitorilor.

Pe lângă consilerii locali, la şedinţa extraordinară de învestire au participat înalte feţe bisericeşti avocaţii săi dar şi foarte mulţi susţinători.
Mircia Gutău ales primar în 2004 şi 2008 se întoarce din nou pe scaunul de edil şef, după două condamnări dintre care una cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. În primul discurs oficial de după învestire primarul Gutău a declarat că Dumnezeu l-a ajutat să ajungă din nou primar - potrivit europafm.ro

Drept mulţumire el le-a promis preoţilor din sală, printre care se afla şi arhiepiscopul Râmnicului, căldură gratis la iarnă pentru bisericilor din Râmnic, amenajarea parcurilor din jurul lăcaşelor de cult şi asfaltarea unor drumuri.

Pentru angajații din primărie care muncesc cu adevărat el a promis măriri de salarii, iar pe cei care doar mută hârtii dintr-un birou în altul îi aşteaptă munca de teren.
Primarul ales a fost recent validat de Tribunalul Vălcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Mircia Gutău a promis căldură gratis la iarnă pentru bisericile din Râmnicu Vâlcea”

  1. religia si politica, doua curve, sunt surori.
    una se preface ca are grija de spiritualitatea noastra, dar NU, iar cealalta se preface ca are grija de viata noastra aici, in lumea fizica, dar NU.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe