Mafioții din Vâlcea și Gorj i-au dat papucii lui Borza de la CET Govora!

vineri, 22 iulie 2016

Șoc în mediul economic vâlcean! Remus Borza a pierdut calitatea de administrator judiciar al SC CET Govora SA. Astăzi a avut loc Adunarea Generală a Creditorilor CET Govora, iar Rominsolv nu a fost aprobată să fie administrator judiciar al furnizorului de energie termică și electrică de pe platforma industrială a municipiului Râmnicu Vâlcea. Principalul opozant a fost Complexul Energetic Oltenia. Remus Borza ne-a declarat imediat după ședință:

Am trimis deja hârtiile oficiale pentru declanșarea unei noi proceduri la CET Govora de desemnare a administratorului judiciar. CET Govora se va îndrepta cu siguranță către faliment! Știu exact cine a stat în spatele acestei lucrături, băieții deștepți din Vâlcea și Gorj căror le-am stricat afacerile la CET Govora.

Se pare că gorjenii de la CEO fac presiuni pentru ca judecătorul sindic să desemneze ca lichidator judiciar la CET Govora - societatea SIOMAX din Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments on “Mafioții din Vâlcea și Gorj i-au dat papucii lui Borza de la CET Govora!”

  1. 1. nu stiu de ce tre. sa ma identific pt. a posta un raspuns;
   2. in formula '' tara de lichele , tara de secaturi '' , pe langa f. multe astfel de specimene , l-ai inclus si pe borza ??sau asta face parte dintre abjecti ??

  1. Sunteți sigur? Chiar și așa - vorba lui Firicel din Las Fierbinți - dacă ar fi pus CET-ul pe picioare, îi merita! Pentru comparație: când Havel a devenit președintele Cehiei, avea de recuperat o groaă de bani de prin țările arabe, la fel ca România. A dispus urgent măsuri pentru recuperarea acestor bani. A trecut un an, au trecut doi, au trecut trei..., guvernul ceh nu recuperse nimic! Atunci, Havel a rezolvat singur problema: a angajat un recupertor particular și a semnat cu acesta un contract prin care, Havel se angaja să-i cedeze acestuia o treime din ceea ce recuperează! Zis și făcut: în mai puțin de 6 luni, Cehia și-a recuperat toți banii din țările arabe! Atunci, politicienii cehi au început să cârtească și să-l acuze pe Havel că i-a dat prea mulți bani recuperatorului, ba, unii l-au acuzat și de corupție! Havel le-a închis însă gura imediat:"Nu vă e rușine?! Voi n-ați fost în stare în 5 ani să recuperați un dolar măcar, iar acum nu vă convine că eu am recuperat 66,66% din bani? Ce-ați fi vrut; să nu recuperăm nimic?" Așadar, cum o fi mai bine - că i s-au dat papucii lui Borza că încasa prea mulți bani, sau ca CET-ul să fie în continuare muls de politicieni și acoliți? Cum spuneam: ȚARĂ DE LICHELE, ȚARĂ DE SECĂTURI...

   1. Revenire: completare/corectură (cu scuzele de rigoare, rog înlocuiți): Așadar cum o fi mai bine - că i s-au dat papucii lui Borza, iar CET-ul va fi muls de bani în continuare de politicieni și acoliți, sau să fi rămas Borza în continuare și CET-ul să se redresaze? Sau speriat hoții, Borza avea de gând să-i pună să plătească tot ce au furat și să-i vâre un pic și pe la mititica! Așa... Dumnezeu cu mila... Chiar și așa (!), nu sunt sigur că ar fi reușit, uitați-vă în raportul administratorului judiciar al OLTCHIM-ului, unde se indică în mod clar vinovații, acesta făcând și plângeri penale împotriva lor în frunte cu Roibu! ȘI CE DACĂ? ROIBU E BINE, MERCI!Cum spuneam: ȚARĂ DE LICHELE, ȚARĂ DE SECĂTURI...

 1. Da Popica, 30,000 de euro pentru FIRMA care administreaza si incearca sa aduca CET pe profit. Dar probabil esti uns cu putina alifie de penetratorii CET de esti asa inversunat pentru un comision relativ OK.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe