Cristian Buican a demisionat din funcția de președinte al PNL Vâlcea! Bulacu, Stănculescu, Popescu și Prală i-au urmat exemplul!

miercuri, 13 iulie 2016

Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a făcut un gest de onoare și la ultima ședință de conducere a organizației județene și-a depus demisia. Buican și-a recunoscut înfrângerea în elegerile locale și a declarat că lasă locul liber unui alt liberal pentru a coordona campania pentru alegerile parlamentare din acest an. Pentru gestul său Buican a fost aplaudat la scenă deschisă de toți colegii prezenți la ședință. Buican a mai adăgat că în ultima lună a fost ros de remușcări profunde pentru că a pierdut funcția de președinte la Consiliul Județean și pentru rezultatul mai mult decât lamentabil de la Primăria Râmnicu Vâlcea. De asemnea, în aceeași ședință, și-au anunțat demisiile din toate funcțiile deținute în partid și următorii: Romulus Bulacu, Victor Stănculescu, Victor Popescu și Ștefan Prală. PNL Vâlcea are șansa acum să renască asemenea Păsării Phoenix! Felicitări Buican! Le-ai face bine așa liberalilor și... vâlcenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Cristian Buican a demisionat din funcția de președinte al PNL Vâlcea! Bulacu, Stănculescu, Popescu și Prală i-au urmat exemplul!”

  1. Aceasta conducere dar in special buican au pus pe branci intreg judetul.Ce sa mai vorbim de CET Govora care este in insolventa si sunt disponibilizati salariatii de la miniera care au varsta de 50 ani si vechime de peste 30 ani si sunt pastrati oamenii CET-ului cu vechime pana in 3 ani foarte slabi meseriasi de parca miniera este de vina pentu ca ei nu ne-au platit cei 180 milioane lei datorie.Au fost organizati prost,au angajat personal mult si slab pregatit,menegement sub orice critica si acum s-au trzit tot ei sefi,au luat lucrarile de la miniera pentru a ramane la butoane.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe