|sâmbătă, decembrie 4, 2021
  • Follow Us!

Cristian Buican a demisionat din funcția de președinte al PNL Vâlcea! Bulacu, Stănculescu, Popescu și Prală i-au urmat exemplul! 

buican-bulacu

Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a făcut un gest de onoare și la ultima ședință de conducere a organizației județene și-a depus demisia. Buican și-a recunoscut înfrângerea în elegerile locale și a declarat că lasă locul liber unui alt liberal pentru a coordona campania pentru alegerile parlamentare din acest an. Pentru gestul său Buican a fost aplaudat la scenă deschisă de toți colegii prezenți la ședință. Buican a mai adăgat că în ultima lună a fost ros de remușcări profunde pentru că a pierdut funcția de președinte la Consiliul Județean și pentru rezultatul mai mult decât lamentabil de la Primăria Râmnicu Vâlcea. De asemnea, în aceeași ședință, și-au anunțat demisiile din toate funcțiile deținute în partid și următorii: Romulus Bulacu, Victor Stănculescu, Victor Popescu și Ștefan Prală. PNL Vâlcea are șansa acum să renască asemenea Păsării Phoenix! Felicitări Buican! Le-ai face bine așa liberalilor și… vâlcenilor!

One Response to Cristian Buican a demisionat din funcția de președinte al PNL Vâlcea! Bulacu, Stănculescu, Popescu și Prală i-au urmat exemplul!

  1. Dendea

    Aceasta conducere dar in special buican au pus pe branci intreg judetul.Ce sa mai vorbim de CET Govora care este in insolventa si sunt disponibilizati salariatii de la miniera care au varsta de 50 ani si vechime de peste 30 ani si sunt pastrati oamenii CET-ului cu vechime pana in 3 ani foarte slabi meseriasi de parca miniera este de vina pentu ca ei nu ne-au platit cei 180 milioane lei datorie.Au fost organizati prost,au angajat personal mult si slab pregatit,menegement sub orice critica si acum s-au trzit tot ei sefi,au luat lucrarile de la miniera pentru a ramane la butoane.

     

Leave a Response