Constantin Rădulescu: Vom verifica zilnic lucrările la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea!

miercuri, 13 iulie 2016

 

La solicitarea conducerii Consiliului Judeţean Vâlcea, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru POR, a aprobat prelungirea, până la 31 octombrie 2016, a implementării proiectului „Reabilitarea Spitalului Județean de Urgență Vâlcea” și, până la 31 decembrie 2016, a proiectului „Mirajul Oltului - extinderea infrastructurii turistice de agrement a stațiunii Călimănești-Căciulata”.

Astăzi au fost ridicate, de la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia - Organismul Intermediar pentru POR, actele adiționale la contractele de finanțare a proiectelor „Reabilitarea Spitalului Județean de Urgență Vâlcea” şi „Mirajul Oltului - extinderea infrastructurii turistice de agrement a stațiunii Călimănești-Căciulata”.

Consiliul Județean Vâlcea face eforturi pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă în implementarea acestor două proiecte. Astăzi, suntem în situaţia de a putea spune că antreprenorii se pot considera obligaţi să respecte noile termene obţinute de la MDRAP pentru finalizarea proiectelor. Chiar dacă ambele proiecte sunt în curs de finalizare, astăzi, 12 iulie, am dispus măsuri ferme de supraveghere zilnică a lucrărilor, pentru a ne asigura că termenele stabilite vor fi respectate cu stricteţe.

Întrucât pe vâlceni îi interesează cel mai mult proiectul de reabilitare a Spitalului, îi asigur, pe această cale, că au fost finalizate lucrările interioare la corpul B de la parter, în care se va muta definitiv Unitatea de Primiri Urgențe, imediat ce vor fi finalizate lucrările la accesul ambulanțelor (reconstruit prin proiect).

De asemenea, îi asigur că vom mobiliza toate forțele necesare şi vom face tot ce ţine de noi pentru ca lucrările să fie terminate în cel mai scurt timp, spitalul să obțină autorizația sanitară de funcționare, iar proiectul să se încheie, inclusiv financiar, în luna octombrie 2016”.

 

 

Constantin RĂDULESCU,

PREŞEDINTE CONSILIUL JUDEŢEAN VÂLCEA

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe