Gabriela Ene, inspector general adjunct la ISJ Valcea! Minerul Cumpănășoiu se întoarce la... Berbești

joi, 23 iunie 2016

Gabriela Ene, inspector general adjunct la ISJ Valcea

De astazi, inspectorul general Andra Bica are o adjuncta la ISJ Vâlcea. Este vorba despre Gabriela Ene, fosta sefa a instituției în perioada guvernării Boc. Potrivit surselor noastre, numirea acesteia a fost semnata de Adrian Curaj, ministrul Educației și a fost transmisa deja Inspectoratului Școlar Vâlcea. Despre Gabriela Ene se spune ca ii este loiala în totalitate lui Mircia Gutău - menționează arenavalceana.ro.

Așadar, la minaaaa cu inspectorii generali adjuncți improvizați, impuși în baza unor interese de afaceri, așa cum este cazul lui Cumpănăşoiu Teodor Sorin, un obscur profesoraș de la un liceu din... Berbești. Hai să fim serioși! De o mie de ori mai BINE - Gabriela Ene!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Gabriela Ene, inspector general adjunct la ISJ Valcea! Minerul Cumpănășoiu se întoarce la... Berbești”

  1. E cumva de pe vremea lui Juncan?A fost propusa de partidul pensionarilor ? Ce decadere!Din insp. gen.sa accepti functii mai de mana a doua. O sa vrea si femeie de serviciu, numai sa fie prin inspectorat.Cand era MARE a infiintat un grup terorist, securisto-bolsevic,din care faceau parte o nevasta de fotbalist,un rapsod pop.nea vasile,un ametit de inv.emiliano zapacitu etc.Grava situatie!Onor muncii lor,nerusinatilor!Stiu sa-si bage semenii in spitale.(pion)

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe