Șpârle și șopârle, 19.05.2016

miercuri, 18 mai 2016

 

Mihai Mateescu, primarul din Băile Govora, a fost dovedit ca agent al fostei Securități, așa cum rezultă din Monitorul Oficial al României nr.305 (Anul XI), din 17 mai 2001, Partea a III – a, Publicații și Anunțuri. Totodată, el a comis și fals în declarații, în repetate rânduri, declarând că nu a colaborat cu Securitatea ca poliție politică, cu ocazia repetatelor candidaturi la funcția de primar – scrie site-ul justitiecurata.ro. Oare fiul său, președintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, magistratul Bogdan Mateescu, nu l-a informat pe primar care este pedeapsa pentru fals în declarații?

Un țigan de 17 ani dintr-un sat din Valcea a omorat o femeie cu masina, iar fiica victimei a fost martora la toata scena. Baiatul a primit o pedeapsa care i-a revoltat pe sateni. Soferul a fost arestat preventiv la o zi dupa producerea accidentului, dupa ce politistii care l-au cautat mai bine de 24 de ore. A stat in spatele gratiilor pana acum, cand instanta l-a condamnat la internarea pentru un an de zile intr-un centru de reeducare.

Foștii pedeliști vâlceni se pregătesc să preia puterea în PNL după alegeri. Ei știu foarte bine că actualul lider, Cristian Buican, are probleme cu justiția și că va ieși din politică în curând indiferent de rezultatele din iunie 2016.

Afacerea Chițoiu – Buican – Hidroelectrica Vâlcea a intrat în atenția anchetatorilor DNA. La dosar ar exista două denunțuri venite de la: un om de afaceri vâlcean și de la un fost director de societate de stat. Afacerea ȘPAGĂ LA MINISTRU datează din anul 2012. Suma: 200.000 euro a fost împărțită frățește! Păi cu ce bani credeți că-și făcea ziua un parlamentar vâlcean pe litoralul bulgăresc, alături de zeci de primari și membri de partid?! Că doar nu din salariul de deputat! Să fim serioși! Șpaga a fost dată la restaurantul JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Procedura: schimb de… genți!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe