Seful CJ Vâlcea, liberalul Păsat, LOVIT DE AMNEZIE: nu își amintește de vreo informare SRI despre Hexi Pharma!

joi, 19 mai 2016

 

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Gheorghe Pasat, a declarat joi pentru Agerpres ca nu isi aminteste de vreo notificare a SRI pe tema calitatii produselor Hexi Pharma in perioada cat s-a aflat la conducerea institutiei.

"Eu am preluat mandatul la sfarsitul anului 2014, iar din acel moment si pana astazi nu imi amintesc de vreo notificare a Serviciului Roman de Informatii pe tema calitatii produselor Hexi Pharma. Nu ma pot pronunta pentru perioada anterioara cand presedinte a fost Ion Cilea, cel care a decedat in decembrie 2014", a precizat Gheorghe Pasat.

El a mai spus ca a solicitat un audit la Spitalul Judetean din Ramnicu Valcea pentru verificarea contractelor pe care le-a incheiat aceasta unitate sanitara.

Potrivit Comisiei de control asupra SRI DIN PARLAMENT, in perioada 2011 - 2016, au fost transmise de catre Serviciu patru  informari factorilor de decizie locali (presedintilor Consiliilor judetene Cluj si Valcea, respectiv prefectului judetului Cluj) si centrali (ministrului Sanatatii), care cuprind aspecte referitoare la calitatea necorespunzatoare a dezinfectantilor utilizati in unitati spitalicesti, inclusiv a celor furnizati de SC HEXI PHARMA CO SRL Bucuresti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe