|sâmbătă, decembrie 10, 2022
  • Follow Us!

Pesediștii nu-l vor vota pe traseistul fără caracter, Romeo Rădulescu! Ei vor vota doar listele PSD pentru Consiliul Local și Consiliul Județean! 

romeo_radulescu_bun

Romeo Rădulescu va trage PSD în jos la aceste alegeri! Socoteala de-acasă, nu se va potrivi cu cea de-acasă. Ne vine greu să credem că pesediștii autentici îl vor vota pe îngâmfatul Romeo, traseistul politic Number One din Vâlcea. Acum că a început campania electorală, am avut ocazia să aflăm părerea multor râmniceni în legătură cu varianta pesedistă de la Râmnicu Vâlcea: FOARTE PROASTĂ! Un om cu un caracter defect, așa cum este Romeo Rădulescu (să nu uităm cum a mușcat mâna celui care i-a dat să mănânce un cozonac întreg și l-a lansat pe orbita mare a politicii: Mircia Gutău!), este o alegere nepotrivită pentru funcția de primar în municipiul Râmnicu Vâlcea. Alegătorii din muncipiu au oferte mult mai bune din partea celorlalte partide. Așadar, Ziarul de Vâlcea îi sfătuiește pe vâlceni SĂ NU-L VOTEZE PE ROMEO RĂDULESCU, DAR SĂ VOTEZE CANDIDAȚII PSD LA CONSILIUL LOCAL ȘI CONSILIUL JUDEȚEAN!

One Response to Pesediștii nu-l vor vota pe traseistul fără caracter, Romeo Rădulescu! Ei vor vota doar listele PSD pentru Consiliul Local și Consiliul Județean!

  1. svd

    coreca i9deea dvs

     

Leave a Response