|sâmbătă, decembrie 10, 2022
  • Follow Us!

Marin Florea, candidatul Partidului Social Romanesc la Primăria Dragasani, s-a întâlnit cu locuitorii cartierului Sfântul Gheorghe 

13151691_993693894032849_2001608253008656434_n[1]

07 mai 2016- La invitatia locuitorilor cartierului Sf. Gheorghe,
Marin Florea, candidatul Partidului Social Romanesc pentru portofoliul de primar al municipiului Dragasani, s-a deplasat alaturi de cea mai tanara echipa de campanie in aceasta zona. Am fost extrem de impresionat de caldura sufleteasca cu care am fost primit. Am simtit ca oamenii din acest cartier isi doresc cu adevarat sa se schimbe in bine, nivelul lor de trai.
S-a vorbit cu fiecare cetatean in parte.
A fost analizata situatia actuala si care sunt necesitatile stringente ale acestei comunitati.
Cele mai importante idei propuse de cetateni si care au impactul social cel mai mare, vor fi transpuse in platforma politica si vor deveni proiecte pentru mandatul meu de primar, pentru perioada 2016-2020.
A fost expusa necesitatea infiintarii unui Cabinet medical. La propunerea domnului Turcitu Toni, de a infiinta un cabinet medical, au aderat marea majoritate a cetatenilor prezenti. Am propus in cadrul acestei discutii, sa identificam cateva persoane, care sa fie pregatite profesional in asistenta medicala specializata, in asa fel incat sa poata acorda o prima interventie in caz de urgenta medicala.
De asemenea, a fost expusa necesitatea construirii unui Teren sintetic, la propunerea domnului Nicu Alexandru Augustin.
Au mai fost dezbatute urmatoarele idei de proiecte:
-Cabinet stomatologic
-Iluminatul public
-Loc de joaca pentru copii
-Plan de prevenire si protejare a zonelor cu risc de inundatii, santuri, rigole, canale de deversare a apelor pluviale.
-Problematica gunoiului menajer
-Cainii fara stapan.

Leave a Response