|sâmbătă, decembrie 10, 2022
  • Follow Us!

Constantin Nițu, candidat PER la Primărie, construiește HOREZUL DE MÂINE 

nitu_fetita_1

Realizările din mandatul precedent la conducerea primăriei sunt reprezentative pentru viziunea noastră despre viitorul oraşului: Horezul de mâine ar putea deveni un centru urban modern, prosper şi atractiv.

Un nou mandat ar însemna nu numai oportunitatea de a finaliza împreună ce am început în urmă cu 8 ani, dar şi o şansă de a iniţia noi proiecte de dezvoltare pentru oraşul nostru.

MODERN
Continuăm proiectele de dezvoltare și transformăm oraşul nostru într-un centru urban de secol XXI, care să ofere cetăţenilor săi condiţii de trai confortabile, garanţii de siguranţă şi posibilitatea de a-şi petrece timpul liber în spaţii special amenajate pentru recreaţie.
PROSPER
Suntem datori să le creăm copiilor noştri condiţiile pentru a se întoarce de la studii într-un mediu care să le ofere oportunitatea de a-şi practica meseria şi de a performa în domeniile lor de specialitate, de a-şi întemeia o familie şi de a prospera în locul în care s-au născut şi au crescut.
ATRACTIV
Horezu trebuie să-şi confirme statutul de destinaţie turistică de excelenţă. Turismul reprezintă şi o şansă pentru dezvoltarea economică a oraşului. Oferta turistică extinsă şi variată a zonei noastre trebuie să beneficieze de o promovare pe măsură pentru a-şi împlini potenţialul ridicat.

Leave a Response