|sâmbătă, decembrie 10, 2022
  • Follow Us!

BOMBA UNUI CRIMINALIST: “Haideti sa va dau una tare: mortul din masina… nu e DAN CONDREA!” 

bk

 

 

Renumitul psiholog criminalist Tudorel Butoi este de părere că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea şi-a înscenat moartea, scrie Frip.ro

“Haideti sa va dau una tare, domnule redactor: mortul din masina… nu e el! Din datele pe care le detin, el nu a putut fi recunoscut. Fata si toate celelalte sunt zdrobite, sunt atat de distruse incat nimeni nu l-a recunoscut fizic. Dar… langa el s-au gasit acte de identitate.

 
 La sumele uriase de bani pe care le-au rostogolit acesti escroci, la structurile, institutiile banuite, pretabile a fi in acest joc, aceasta este o gluma de matineu. Se gaseste un fraier care seamana, ai inscenat accidentul si ai pus langa el actele. Asa s-a facut invazia din Normandia. Evident ca, pentru a putea verifica aceasta ipoteza trebuie sa ne aruncam pe amprenta genetica si pe amprentele papilare. Sunt singurele care (n.r. – impreuna cu amprenta dentara si cea oculara) ne pot da certitudinea. Sigur ca, pana la finalizarea anchetei, raman in lucru, ca ipoteze: un gest suicidar, un accident rutier, dar si aceasta inscenare a acidentului prin substituire de persoana)”, a declarat Butoi pentru Ring.

Potrivit informaţiior obţinute până la momentul de faţă, patronul Hexi Pharma, Dan Condrea şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de maşină petrecut duminică seară, în timp ce se ducea să îşi ia fetiţa de la fosta soţie. Mai multe ipoteze planează încă neelucidate asupra morţii controversatului Dan Condrea, care urma să fie audiat luni în scandalul detinfectanţilor diluaţi.

CITESTE SI: NU a fost ACCIDENT ! Patronul Hexi Pharma a fost UCIS!

nationalisti.ro

One Response to BOMBA UNUI CRIMINALIST: “Haideti sa va dau una tare: mortul din masina… nu e DAN CONDREA!”

  1. CE "CRIMINALIST". MAI, FRATILOR ...

    … ACEST BUSOI A FOST UN TABLAGIU DE MILITIAN, SI ATAT !!!
    IAR, ACUM ISI PUNE TOT FELUL DE ESARFE CARAGHIOASE LA GAT SI SUGEREAZA SA I SE SPUNA : “PROFESOR” SAU “CRIMINALIST” …

    DACA-L URMARITI, ODATA, CUM VORBESTE SI CE PLATITUDINI DEBITEAZA, VA VETI CONVINGE : UN MILITIAN !!!

     

Leave a Response