|sâmbătă, decembrie 10, 2022
  • Follow Us!

Apele au făcut prăpăd în Vâlcea. Imagini dramatice de la inundatii. GALERIE FOTO 

13177506_261664424181995_6168034183010575366_n

Două sate din comuna vâlceană Mădulari sunt aproape izolate după ce, sâmbătă seara, autorităţile au decis să închidă drumul de legătură cu restul localităţii, după ce un pod care se afla pe traseul său s-a înclinat, punând în pericol circulaţia pentru autovehicule, transmite corespondetul MEDIAFAX.

Este vorba despre Drumul Comunal 63A ce leagă satele Iacovile de Bănteşti, pe traseul căruia se află un pod peste râul Beica. Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, din cauza precipitaţiilor abundente din ultimele zile, podul s-a înclinat, circulaţia peste acesta fiind un pericol pentru autoturisme. Din acest motiv, sâmbătă seara, autorităţile locale au decis să interzică circulaţia rutieră pe acest pod.

„La data de 7 mai., ora 21.45, patrula intercomunală a fost anunţată telefonic de autorităţile locale din comuna Mădulari, că podul din beton de peste râul Beica, situat pe DC 63 A ce leagă satele Iacovile de Bănteşti, s-a înclinat, circulaţia peste acesta fiind un pericol pentru autovehicule.

Patrula s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că cele sesizate se confirmă, asfaltul fiind deteriorat. Pentru prevenirea eventualelor evenimente negative, s-a procedat la semnalizarea cu indicatoare rutiere de interzicere de o parte si alta a podului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, inspectorul Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Judeţul Vâlcea s-a aflat, sâmbătă, printre judeţele în care a fost în vigoare avertizarea cod galben de ploi, grindină şi intensificări ale vântului.

Au fost semnalate descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului, averse de ploaie.

FOTO: voceavalcii.ro

FOTO: voceavalcii.ro

FOTO:voceavalcii.ro

FOTO:

Leave a Response