ALDE: PNL a pus pe butuci CET Govora!

vineri, 6 mai 2016

 

Vineri, 6 mai 2016, campania electorală pentru alegerea administraţiei publice locale demarează. Auspiciile economice şi sociale sub care aceasta debutează în judeţul nostru sunt din cele mai nefavorabile. Pe lângă contracţia economică suferită de industria judeţeană în cei 26 de ani scurşi de la evenimentele din Decembrie 1989, care a condus la pierderea a peste 40.000 de locuri de muncă, la care s-a adaugat şi exodul de forţă de muncă calificată, judeţul nostru deţinând un trist loc trei pe ţară la numărul celor plecaţi să muncească în strainătate, acum ne confruntăm cu  spectrul insolvenţei S.C. CET Govora SA.

Trecând de retorica acuzaţiilor politicianiste nu putem să nu remarcăm cinismul celor care au generat această situaţie. PNL-iştii care s-au cocoţat la conducerea judeţului din 2012, iniţial în tandem cu PSD-ul, iar din decembrie 2014 singuri, sunt vinovaţi 100%. Cum poţi să pretinzi că ai condus în spirit liberal judeţul, când reuşeşti perfomaţa nedorită să pui pe butuci o societate economică, la care instituţia pe care o dirijezi  la toate nivelurile este unic acţionar. Se pare că, în cazul Organizaţiei Judeţene Vâlcea a PNL, legea fundamentală a economiei de piaţă şi anume legea cererii şi ofertei a funcţionat numai într-un sens, respectiv cel de a cere sinecuri în consilii de administraţie sau consilii de supraveghere, adunări generale ale acţionarilor etc. Cine ne asigură de profesionalismul specialiştilor pe care PNL Vâlcea i-a impus în toate structurile CET, PRELCET şi SERVCET? Nimeni alţii decât cei care acum ocupă primele locuri pe lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Vâlcea.

Timpul experienţelor politicianiste cu economia judeţului trebuie să înceteze acum. Judeţul Vâlcea nu-şi mai poate permite să dea nici un pas economic şi social înapoi. Nu ne mai dorim să fim conduşi de aceeaşi
“specialist”, unii cu vechi stagii prin Consiliul Judeţean Vâlcea şi care ne-au dat măsura capacităţii manageriale ducând în insolvenţă “plămânul” platformei industriale.

Echipa de candidaţi ai  ALDE pentru  Consiliul Judeţean Vâlcea îşi va axa activitatea pe trei principii: LEGALITATE – PROFESIONALISM – IMPLICARE. Am fost, suntem şi vom rămâne modeşti, dar vom fi un grup unit care-şi va pune toate energiile în slujba redresării economice şi sociale a judeţului nostru.

 

Adrian Buşu – Candidat ALDE  la Consiliul Judeţean Vâlcea

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe