|vineri, august 19, 2022
 • Follow Us!

Directorul Tăbârcă de la Piețe Prest a dat MII DE EURO unui ziar să tundă iarba în Râmnicu Vâlcea! 

tabarca_mihail

Pieţe Prest S.A., vaca de muls a politicienilor vâlceni. A apucat-o şi Grig de “ţâţe”?

trucaj_1052De-a lungul timpului, politicienii şi-au rezolvat problemele personale sau de grup folosindu-se de societăţi cum ar fi Pieţe Prest S.A.. Şi-au angajat apropiaţii, au controlat unele contracte sau au avut alte avantaje. Unul dintre politicienii care, până de curând, au făcut mult caz în legătură cu găurile şi tunurile de la Pieţe Prest a fost Grig Crăciunescu, candidatul PNL pentru funcţia de primar al Râmnicului. De vreo două luni, însă, şi acest politician a tăcut. Ce s-a întâmplat între timp? Păi, domnul Grig a ajuns în AGA la Pieţe Prest, care acum este controlată de penelişti şi de oamenii lui Gutău. Curiozitatea ne-a făcut, în aceste condiţii, să cerem în baza Legii 544 / 2001 lista tuturor furnizorilor de la această societate, ce aparţine municipalităţii.

Deocamdată, n-am primit un răspuns complet, dar chiar şi aşa ne-au sărit în ochi câteva achiziţii dubioase. Spre exemplu, s-a cumpărat ţeavă de două ori pentru serele de la Râureni. De asemenea, în 2014, firma din „curtea” unui ziar, SC Curierul Agroturism SRL, a cosit iarbă şi tufe de câteva mii de euro. Asta în condiţiile în care menirea SC Pieţe Prest SA este să execute astfel de lucrări. Este ca şi cum CET Govora SA ar plăti Arena să furnizeze căldură populaţiei din Rm. Vâlcea. Este absurd, nu-i aşa? (va urma) 

 

Sursa: arenavalceana.ro

NR – Titlul ne aparține! Solicităm autorităților abilitate să verifice toate contractele încheiate de Piețe Prest, societate din subordinea Consiliului Local Râmnicu Vâlcea, în ultimii 4 ani. Cum este posibil să cheltuiești sute de milioane de lei pe activități care fac parte din obiectul de activitate a societății?! Directorul Tăbârcă trebuie să răspundă în fața contribuabililor vâlceni pentru modul în care a cheltuit BANII PUBLICI!

2 Responses to Directorul Tăbârcă de la Piețe Prest a dat MII DE EURO unui ziar să tundă iarba în Râmnicu Vâlcea!

 1. Nelu

  Verificati si ce a facut Tabirca cu masina unitatii in data de 10 ianuarie 2015. A folosit-o in interes personal, fara foaie de parcurs, parcata la blocul tatalui sau, fiind implicata intr-un accident. Nimeni nu verifica in ce conditii folosea masina, ca se ducea zilnic cu ea la Budesti, dovada fiind camera pt roviniete a CNADNR de la Budesti.

   
 2. Radu

  Ce asteptati de la un director care isi obliga salariatii sa ii cultive legume la serele orasului si pleaca permanent cu masina burdusita de flori de acolo…..

   

Leave a Response