|duminică, august 14, 2022
 • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 11.04.2016 

soparla-cu-volanas
 • Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a praticipat joi la o „inaugurare ratată” a noii gări din Râmnicu Vâlcea. Asta pentru că imediat după plecarea alaiului ministerial, gara… a fost închisă din nou pentru public, iar muncitorii de la Concefa şi-au reluat lucrul în bine cunoscutul ritm de melc. Cu toate că s-au investit 7 milioane de euro din fonduri europene în noua gară, există multe deficienţe de construcţie care se pot vedea cu ochiul liber, iar imaginea de ansamblu este „întregită” de vechiul WC mizerabil şi infect din apropiere, de câinii vagabonzi, de cârciumile din zonă în care răsună manele, etc. Se aude că nouă gară nu are aviz ISU şi nici nu este racordată la reţeaua de energie electrică, fapt ce va împinge momentul deschiderii gării pentru publicul călător undeva după data de 1 mai.

 

 • Săptămâna trecută, primarul interimar al Râmnicului, Ion Gigi Matei, a fost în Italia (la Milano) de unde a cumpărat utilaje noi pentru dotarea sau modernizarea staţiei de betoane de la Tătărani, care aparţine firmei Edion. Este clar că, după data de 6 iunie, Matei se va retrage de la primărie în fruntea societăţi comerciale pe care a înfiinţat-o în urmă cu mai mulţi ani. De altfel, mai pe ocolite, Ion Gigi Matei a recunoscut de mai multe ori că regretă că a ales să fie viceprimar şi primar interimar, deoarece a pierdut milioane de euro la firma Edion din faptul că nu a putut să livreze betoane la zecile de investiţii derulate de municipalitate în Râmnicu Vâlcea. Să-l credem?!

 

 • Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi decretul privind acordarea drapelului de luptă Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al Județului Vâlcea.

 

 • Conform presei centrale, manelistul Adi de la Vâlcea a plătit despăgubiri de 10.000 de lei ca să scape de procesul cu Marian Nistor şi cu Vadim Tudor, însă Adi de la Vâlcea s-a trezit chemat din nou la tribunal. Tot scandalul a izbucnit în 2009, după ce mai mulţi manelişti ar fi interpretat melodia lui Marian Nistor, pe versurile lui Vadim Tudor, „Fă-mă, Doamne, o lacrimă”. Autorii au apelat la justiţie şi au cerut despăgubiri, însă toate tunurile s-au îndreptat spre Dinuţ Adrian-Nicolae, alias Adi de la Vâlcea, şi câteva case de producţie. După ani de procese, Marian Nistor şi Vadim au câştigat războiul şi urmau să primească fiecare câte 20.000 de lei. Manelistul vâlcean, sătul să fie târât prin tribunale, a achitat partea lui de 10.000 de lei, plus cheltuieli de executare, după ce s-a trezit cu sechestru pe maşini. Asta, însă, nu l-a scăpat de probleme, aşa că s-a trezit din nou chemat la tribunal, tot pentru plata despăgubirilor.

 

 • Măriuca Oana Pistol, soția fostului vicepreșeinte liberal al Consiliului Județean Vâlcea, a „câștigat” în luna iunie a anului trecut concursul organizat de OFICIUL PARTICIPAŢIILOR STATULUI ŞI PRIVATIZĂRII ÎN INDUSTRIE pentru ocuparea funcției de expert la Serviciul administrare, privatizare. Soțul său este prins în activități mai puțin… profitabile. Momentan.

One Response to Șpârle și șopârle, 11.04.2016

 1. ionel teodoreanu

  BRAVO, pISTOALE! TRAGE ÎN EI, PE ULTIMA SUTĂ, CĂCI DIN IUNIE SE ALEGE PRAFUL DE VOI, MAI ALES DATORITĂ ALIANȚEI CU HOȚII DIN PDL, DAR ȘI PRIN ALEGEREA NEINSPIRATĂ A CURVEI NAȚIONALE, ALINA GORGHIU – AMANTA LUI VOICU, ORBAN, OLTEANU ȘI….ALȚI 200 ȘI CEVA. E FUTĂCIOASĂ NEBUNATICA!

   

Leave a Response