PROMOȚIA LA SUPER MERCATO: ULEI DE MĂSLINE & PRODUSE FIORILLO CONTINUĂ!

duminică, 3 aprilie 2016

Ca urmare a cererilor dvs. de a continua promotia ULEI DE MASLINE & PRODUSE FIORILLO initiem o campanie noua: cumperi o sticla de ulei de masline din magazinele noastre si primesti gratis, la alegere, un produs din gama Fiorillo, respectiv: Sapun lichid 1L, degresant 750ML sau detergent de vase 1L.

 

 

promoul

Uleiul de masline: beneficii si utilizare !

Beneficiile uleiului de masline sunt recunoscute inca din antichitate, din vremea lui Hipocrate, Galen sau Diocles, cand maslinele erau simbolul pacii al gloriei. In prezent, medicii si nutritionistii au realizat ca uleiul de masline extra virgin, in special, detine importante proprietati nutritionale benefice pentru mentinerea sanatatii organismului.

Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari.

ULEIUL

In comparatie, un produs bun de gramaje asemanatoare, in Romania costa dublu fata de produsele noastre.

Asa ca am hotarat sa va lasam pe voi sa alegeti o sticla de ulei de masline, noi urmand sa va dam cadou un degresant fiorillo 750 ml, un sapun lichid fiorillo 1l sau un detergent de vase fiorillo 1l (la alegere).

Apoi, va asteptam cu impresii dupa ce folositi atat uleiul de masline, dar mai ales dupa ce folositi produsele Fiorillo in care avem mare incredere si care, pana la sfarsitul verii, vrem sa nu lipseasca din nici o casa sau apartament din Romania

FIOREL

Va asteptam de sambata, 2 aprilie in magazinele Supermecato din Ramnicu Valcea, Dragasani si Bucuresti pentru a profita de aceasta super oferta !

Pentru a fii la curent cu ultimele promotii din magazinele noastre, nu uitati sa lasati adresa de email mai jos!

CADOU: Cei care isi lasa adresa de email mai jos, luni 4 aprilie vor primi automat un email cu o super reteta !!!

Adauga adresa de email

Nu trimitem spam

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe