Primarul Pîrvulescu din Păușești a dat o GAURĂ de mai multe sute de milioane lei în bugetul local! Refuză să-l execute pe DATORNICUL Covercă!

sâmbătă, 9 aprilie 2016

Avan Coverca Viceprimarul comunei Păușești Otăsău, Cătălin Avan, îl acuză pe primarul în funcție, liberalul Gheorghe Pîrvulescu, că nu emite titlurile executorii pentru recuperarea unor datorii de sute de milioane de lei de la firma SC Forestcov SRL, patronată de controversatul om de afaceri, Virgil Covercă (foto):

Avan scrie pe pagina sa de facebook următoarele: Desi are datorii foarte mari la bugetul local , SC Forestcov SRL, beneficiaza de clementa primarului actual, Pirvulescu !!! Astfel, de vreo sase luni, nu vrea sa emita titlu executoriu pentru blocarea conturilor debitoarei, deoarece dl. primar sustine lista pe care candideaza ginerele lui Coverca si fratele lui de cruce , casierul primariei...care casier, il manevreaza pe primarul Pirvulescu , cum vrea muschii lui, la fel si pe secretara, la fel si pe contabil!!! caut mereu si sigur voi afla si cum sunt manevrati acestia...si de ce se lasa asa usor manevrati de fostul militian clasat, ajuns acum mare casier, ulterior doritor de functii, viceprimar sau primar !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe