|luni, august 15, 2022
  • Follow Us!

Judecători și funcționari CORUPȚI de la Vâlcea și Argeș îl fac milionar în euro pe patronul de la Matdan! Află aici cum sunt FURATE de 1,2 milioane euro două instituții ale statului! 

microbuzele-matdan-parcate-halandala

Ziarul de Vâlcea aduce la cunoștința opiniei publice cateva aspecte privind fapte de coruptie in dosarul 2109/109/2009, aflat in recurs la Curtea de Apel Pitesti, miza fiind obtinerea de despagubiri de către SC Matdan Service SRL in valoare de circa 1,2 milioane EURO de la două institutii ale statului: Consiliul Județean Vâlcea și Autoritatea Rutieră Română.

In urma studierii cererilor de recurs formulate de Consiliul Judetean Valcea si Autoritatea Rutiera Romana – ARR, am constatat ca acestea au fost formulate in temeiul Noului Cod de Procedura Civila, desi dosarul este judecat dupa Vechiul Cod de Procedura Civila. Așadar, este clar ce se urmărește: devalizarea celor două instituții ale statului, în cârdășie cu funcționari corupți și incompetenți!

Ambele recursuri sunt formulate “gresit” in temeiul Noului Cod de Procedura Civila, acest fapt putand duce la respingerea acestora de catre instanta, lucru solicitat si de SC Matdan Service SRL in intampinarile formulate la recursurile mentionate. Cei care le-au formulat si vizat sunt: consilierul Juridic Emilia Dima si Secretarul Judetului Constantin Dirinea de la Consiliul Judetean Valcea (urmărit penal într-un alt dosar de către DNA!) si Sef Serviciu J.C.A. Carmen Sacasean si Director D.J.P.R.I. Cristian Anton de la ARR. Acești funcționari  au mai  “apărat” interesele institutiilor in mai multe dosare cu firma Matdan, absolut toate pierdute, consecinta fiind plata de despagubiri importante, cum este si cazul dosarului 2109/109/2009.

Este evident ca in prima instanta procesul a fost castigat de Matdan printr-un aranjament grosolan. Judecătorul de la Tribunalul Argeș a hotărât exact ceea ce i s-a șoptit de către patronul Matdan. Nu știm dacă e vorba de un act de corupție la mijloc, lăsăm autoritățile abilitate să cerceteze cauza! Dacă și la Curtea de Apel se va repeta scenariul este posibil ca argumentele de recurs ale singurei părți interesată să se facă DREPTATE, respectiv Antares Transport, să nu fie luate în considerare!

Când scriem că patronul Matdan Service nu joacă tocmai cinstit ne bazăm și pe adresa atasata a IPJ Arges prin care informeaza ca s-a inceput
urmarirea penala impotriva Matdan pentru evaziune fiscal, fals si uz de fals! Există temerea că recursul va fi respins din cauza unui aranjament cu judecatorii Curtii de Apel Pitesti, care au dat castig de cauza acestei firme in multe alte dosare.

Miza cauzei fiind de 1,2 milioane EURO și lăcomia judecătorilor foarte mare ne determina sa credem ca suntem intr-o cauza deja pierduta, statul roman urmand sa plateasca acesti bani in ciuda unei sentinte CEDO obtinuta de Antares Transport.

In cercul de tip mafiot mai intra: Persu Dumitru, vicepresedinte CJ Valcea, Lastun Bogdan, director in CJ Valcea, prieten cu acesta si cu Matei Daniel,
un senator, fost sef al ARR Valcea, care a facut jocuri pentru a se ajunge in situatia de acum, scenariul bine pus la punct prin care Matdan “suge” bani de la Statul Roman.

Tiberiu Pîrnău

One Response to Judecători și funcționari CORUPȚI de la Vâlcea și Argeș îl fac milionar în euro pe patronul de la Matdan! Află aici cum sunt FURATE de 1,2 milioane euro două instituții ale statului!

  1. Marian Pătrașcu

    Suntem în “țara lu’Paoură-Vodă!” Numai la noi, la Românica, este posibil ca domeniul bugetar cel mai corupt și cu cele mai dezastruoase rezultate – Justiția – să fie și cel mai bine salarizat. S-a ajuns aici, iar cei din domeniul incriminat ar trebui să-l pupe-n fund de 12 ori pe zi pe tartorul de Valeriu Stoica, cică pentru ca cei ce-mpart dreptatea “să nu mai pună botul” la mită, dar iată că, pentru ei, dreptatea continuă să fie o marfă vândută la licitație: o are cine dă maim mult! Țară de lichele, țară de secături…

     

Leave a Response