|duminică, mai 16, 2021
  • Follow Us!

AJOFM Vâlcea organizează joi, 14 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă 

militari-bursa

 

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea organizează sub egida „European Employers’ days – Zilele europene ale angajatorilor”, în data de 14 aprilie 2016, începând cu ora 9:00, Bursa generală a locurilor de muncă, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 98. Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III. Până la data de 11.04.2016 orele 09:00, şi-au anunţat prezenţa la Bursă, 51 de angajatori (187 agenţi economici au fost contactaţi) care oferă 536 locuri de muncă, în diverse ocupaţii/meserii în domenii de activitate precum: industria textilă şi pielărie, construcţii, servicii, alimentaţie publică, turism. La acestea se mai adaugă oferta de 281 locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană prin reţeaua EURES.

De asemenea, informăm persoanele care locuiesc în altă localitate decât Rm. Vâlcea şi care nu pot face deplasarea la locaţia de desfăşurare a bursei că AJOFM Vâlcea amenajează puncte de informare cu privire la Bursa generala a locurilor de munca ce va avea loc la data enunţată mai sus, în cadrul Agenţiilor Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Drăgăşani şi Horezu, precum şi la Punctul de Lucru Berbeşti.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM din Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, et. II-III, sau la telefon 0250 735608.

Leave a Response