Viceprimarul LIBERAL, Eduard Vârlan: Liberalii sunt puşi să facă un blat ordinar cu Mircia Gutău!

vineri, 11 martie 2016

Eduard Vârlan a demisionat din funcţia de membru al BPJ al PNL Vâlcea printr-o scrisoare extrem de dură adresată conducerii filialei liberale.

„În sânul partidului, pe primul loc, este apreciată puterea financiară. Cine are bani candidează. Cei buni sunt puşi să lucreze pentru cei slabi. PNL Vâlcea se află într-un impas real şi nu s-a dorit decelarea unui lider incontestabil care să facă faţă oricăror contracandidaţi. La Vâlcea, avem senator şi deputat . Se putea face un compromis care să ne aducă în poziţii favorabile cu câştigătorul şi să nu ne compromitem prefăcându-ne că avem şanse. Nu trebuie să facem compromisuri josnice care să ne scadă valoarea”, a scris Vârlan.

De remarcat că în interiorul PNL Vâlcea există suspiciunea că liberalii sunt puşi să facă un blat ordinar cu Mircia Gutău, sacrificând partidul, iar pierderea Primăriei Rm. Vâlcea este deja acceptată, doar pentru ca Buican să ajungă preşedintele Consiliului Judeţean.

Dar dacă nu ajunge ?

În acest caz, mai mult decât probabil, în PNL Vâlcea va fi revolta de pe Bounty, iar Buican ar putea pierde locul întâi pe lista de deputaţi - scrie criterii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe