Spectacol: Vorbind cu Tine, Doamne!

duminică, 13 martie 2016

 

Sâmbătă, 26 martie 2016, de la ora 18:00, Sfânta Arhiepiscopie a Râmnicului și Compania Teatrală Zona vă invită la spectacolul Vorbind cu Tine, Doamne! Cu actrița Ana Calciu, psaltul Andrei Stratulat și flautista Andrada Dumitrache. Scenariu după Rugăciuni pe malul lacului de Sfântul Nicolae Velimirovici. Regia: Ana Calciu și Teodora Mareș. Manager de proiect: Malvina Roșu. Durata: 50 minute.

Acest spectacol ne pune înaintea ochilor inimii noastre o raportare atentă la valorile creștine, o căutare, o vorbire cu Dumnezeu, în care ne vom regăsi fiecare dintre noi în propria căutare a sensului vieții. Spectacolul ne prezintă principalele probleme ale omului, a setei de dumnezeire, a pocăinței și aflării esenței tuturor lucrurilor, a lui EU SUNT.

Personajul principal este o pictoriță de icoane care în procesul creației ne pune în față propriile gânduri și introspecții și care însoțită de ucenicii de atelier în acest parcurs devine un model al spiritualității și talentului creator ce se transformă în talant mărturisitor.

Menționăm că, începând cu anul 2013, Compania Teatrală Zona a realizat și susținut spectacolul ortodox Diaconița Olimpiada, adaptare după scrisorile Sfântului Ioan Gură de Aur către Sfânta Diaconiță Olimpiada, rolul principal avându-l actrița Ana Calciu, în regia d-lui Marian Popescu. Spectacolul s-a jucat atât în București, cât și în alte localități ale țării (Arad, Pitești, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Câmpina etc.), bucurându-se de o atenție deosebită din partea publicului de toate vârstele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe