Șpârle și șopârle, 14.03.2016

duminică, 13 martie 2016
  • Într-o atitudine de total dispreţ, fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, continuă să încalce legea şi bunul simţ. Sub titulatura Partidului Ecologist Român, Gutău şi lacheii lui au umplut la sfârşitul săptămânii trecute toate cutiile poştale din municipiu cu „vederi” cu chipul sus-numitului şi cu sloganul „Omul care a demonstrat că ştie să administreze oraşul”. Este a treia acţiune pur electorală care nu este sancţionată de Poliţie şi Autoritatea Electorală Permanentă, după ce fostul primar al Râmnicului a plătit o firmă să efectueze consultaţii medicale gratuite sub „brandul” Mircia Gutău.

 

  • Scârbit că liberalii deputatului Buican au acaparat integral festivitatea, primarul interimar al Râmnicului, Ion Gigi Matei, a refuzat să participe zilele trecute la inaugurarea dării în folosinţă a Căminului de bătrâni din Ostroveni, preluat în condiţii dubioase de anonima şi controversata Fundaţie a Ordinului Suveran al Sfântului Ioan de Ierusalim - Cavalerii de Malta. Gestul de refuz al lui Ion Gigi Matei a fost urmat şi de viceprimarul Vasile Cocoş. Reamintim că evenimentul respectiv a „mustit” de liberali, în frunte cu conducerea centrală, plus reprezentanţii PNL Vâlcea.

 

  • Informaţia despre vizita premierului Dacian Cioloş la deschiderea fabricii Faurecia de la Budeşti pare să se confirme pentru sfârşitul acestei luni. Spunem asta pentru că investitorul este din Franţa, iar Dacian Cioloş are trei motive să vină la Vâlcea: soţia lui este îndrăgostită de plaiurile noastre, Franţa este a doua ţară pentru Cioloş, iar pe prim ministru îl mai cheamă şi „Julien”.

 

  • Absolut memorabilă a fost atitudinea consilierului judeţean Ştefan Prală la conferinţa de presă a PNL Vâlcea, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute. Individul a tăcut mâlc atunci când ceilalţi doi colegi liberali (Adrănel Cotescu şi Grigore Crăciunescu) l-au atacat pe toate fronturile pe fostul primar Mircia Gutău. Or, „ştie tot satul” că Prală şi Gutău sunt prieteni la cataramă şi amici care ar sări imediat unul în ajutorul celuilalt atunci când situaţia o cere....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe