Principesa Margareta îi ajută pe vârstnicii din Vâlcea

vineri, 18 martie 2016

 

Reprezentații Telefonului Vârstnicului ajung în Județul Vâlcea

Vă informăm că in data de 21 martie, reprezentații Fundației Principesa Margareta a României se vor afla în județul Vâlcea și se vor întâlni cu CAR Concordia Ramnicu Valcea, CAR–ului Pensionarilor din Ramnicu Valcea si reprezentanti ai Clubului seniorilor A.M.A, DGASPC Vâlcea și Clubul seniorilor Ostroveni, cu scopul creării unei rețele de actori implicați în proiect dar și pentru a face cunoscut Telefonul Vârstnicului seniorilor din județ.

Telefonul Vârstnicului, linia telefonică gratuită şi confidenţială, operată de Fundația Principesa Margareta a României şi finanțată de Fundația Vodafone România prin programul Mobile for Good, răspunde nevoilor vârstnicilor din România, fie că vorbim de informare, consiliere, ori de sprijin emoţional. La numărul de telefon 0800 460 001, persoanele vârstnice primesc sfaturi şi sunt îndrumate de operatorii specializaţi în asistenţă socială ai Fundaţiei Principesa Margareta a României, pentru rezolvarea problemelor adresate. Linia poate fi accesată şi de cei care doresc să semnaleze un abuz sau o situaţie dificilă a unui bătrân.

Vizitele în comunitatea din județul Vâlcea reprezintă o excelentă modalitate de a stabili noi parteneriate cu reprezentați locali pentru ca vârstnicii din toată țara să poată fi informați în mod corect despre programul Telefonul Vârstnicului.

În cazul în care doriți să faceți un material alături de reprezentații FPMR, vă rugăm să luați legătura cu responsabilul de comunicare al proiectului – Catalin Dinu, [email protected] , 0740 068 781.

Telefonul Vârstnicului poate fi apelat gratuit la 0800 460 001, de luni până vineri, între orele 08:00 şi 20:00.

Website oficial: http://www.telefonulvarstnicului.ro

Email: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/TelefonulVarstnicului

Despre Fundaţia Principesa Margareta a României

Fundaţia Principesa Margareta a României (FPMR) a fost înfiinţată în 1990 de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României împreună cu tatăl sau, Majestatea Sa Regele Mihai I al României. Fundaţia Principesa Margareta a României este o organizaţie neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri şi vârstnici prin intervenţii durabile, bazate pe schimbul de experienţă şi valori între generaţii. Fundaţia Principesa Margareta a României a fost desemnată de români drept cea mai onestă organizaţie neguvernamentală în cadrul studiului Envero Brand Trust Index.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe