Ea e directoarea de grădiniţă, filmată în timp ce agresa copiii

duminică, 27 martie 2016

 

De o jumătate de oră, de când am văzut imaginile surprinse la grădiniţa Flipper, din buricul capitalei, îmi vine să urlu şi încerc să îmi stăpânesc instinctele animalice. Pentru că atunci când vezi un animal, cum este această autotintitulată doamnă, Ioana Neagu, iese la suprafaţă şi animalul din tine. În general evit să mă uit la aşa ceva. Nu ştiu ce m-a apucat azi. Le găsiţi şi voi aici: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Educatie/VIDEO+COPII+AGRESATI+GRADINITA+DIRECTOARE

Problema nr. 1: Grădiniţa din cartierul cu pretenţii Cotroceni nu are nicio autorizaţie de funcţionare. Nici măcar o hârtie. Este, practic, o instituţie-fantomă. A, este treaba noastră, a părinţilor, să ne asigurăm că o asemenea instituţie are aceste autorizaţii.

Problema nr. 2: Deşi ştia că are camere de supraveghere, directoarea nu se fereşte de ele. E surprinsă prin toată clădirea în timp ce dă de pereţi cu bieţii copii. Este evident că erau doar praf în ochii părinţilor care plăteau bani buni ca să îşi ştie copiii educaţi şi în siguranţă.

Problema nr. 3: Unii părinţi ai copiilor de la grădiniţă, în ciuda imaginilor, continuă să o apere de individa asta. Nu pot să pricep cum se poate aşa ceva.

Sper ca faţa ei să ajungă peste tot, în toată ţara, pentru ca să nu mai existe vreo şansă ca ea să se mai apropie vreodată de copiii altcuiva.

sir_1

Eu o să fac asta cu oricine îşi permite să ridice mâna asupra unui copil, al lui sau al altuia. Puteţi să o faceţi şi voi. Stă în puterea noastră să ne protejăm copiii şi să nu le mai permitem unor asemenea bipede să impună legea pumnului.

Sursa: mothersandthecity.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe